Nabeschouwing Real Jaén - Levante (1-1) (4-5 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Real Jaén het zondag 12 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Nuevo Estadio La Victoria in Jaén.

Via de Real Jaén - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Jaén - Levante (1-1) (4-5 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Jaén en Levante is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een overwinning voor Levante. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Levante het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Leon, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut kreeg N. Vukcevic van Levante voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Levante de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een penalty in de 82e minuut was de ideale kans voor Real Jaén om te scoren. M. Martin was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde M. Martin de gelijkmaker voor Real Jaén in de 82e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 113e minuut moest Levante verder met een man minder, nadat E. Cabaco een tweede gele kaart kreeg.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Levante, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Real Jaén - Levante 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Jaén - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukcevic Levante
12' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor M. Lucero Real Jaén
22' Wissel Levante Wissel A. Fernandez voor Oier Levante
32' Doelpunt Levante Doelpunt S. Leon met assist van Hernani Levante 0-1
42' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
43' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Campana Levante
44' Tweede gele kaart Levante Tweede gele kaart voor N. Vukcevic Levante
51' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor G. Cortes Real Jaén
63' Wissel Real Jaén Wissel A. Marcelo voor F. Hernandez Real Jaén
64' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor Hernani Levante
75' Wissel Real Jaén Wissel J. Diaz Castillo voor Perejon Real Jaén
79' Wissel Levante Wissel P. Martinez voor S. Leon Levante
82' Penalty gemist Real Jaén Penalty gemist M. Martin Real Jaén
82' Doelpunt Real Jaén Doelpunt M. Martin Real Jaén 1-1
91' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Melero Levante
92' Wissel Real Jaén Wissel J. Algaba Sosa voor G. Cortes Real Jaén
97' Wissel Levante Wissel M. Roger voor G. Melero Levante
105' Wissel Real Jaén Wissel R. Ruiz voor F. Vela Real Jaén
113' Tweede gele kaart Levante Tweede gele kaart voor E. Cabaco Levante
119' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor R. Ruiz Real Jaén
1' Penalty gescoord in shootout Real Jaén Penalty gescoord in shootout A. Ocana Real Jaén 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout J. Campana Levante 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Real Jaén Penalty gescoord in shootout J. Diaz Castillo Real Jaén 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout M. Roger Levante 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Real Jaén Penalty gescoord in shootout R. Ruiz Real Jaén 3-2
3' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout J. Morales Levante 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Real Jaén Penalty gescoord in shootout A. Marcelo Real Jaén 4-3
4' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout E. Bardhi Levante 4-4
5' Penalty gemist in shootout Real Jaén Penalty gemist in shootout Juanca Gonzalez Real Jaén
5' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout Coke Levante 4-5
Video hoogtepunten en samenvatting Real Jaén - Levante
Opstellingen Real Jaén - Levante
De opstellingen van Real Jaén en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Jaén gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Jaén - Levante

Real Jaén en Levante spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Jaén en Levante elkaar treffen in de Copa Del Rey.