Nabeschouwing Real Murcia - Racing Santander (1-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Real Murcia het dinsdag 17 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nueva Condomina in Murcia.

Via de Real Murcia - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Murcia - Racing Santander (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Murcia en Racing Santander is onder leiding van scheidsrechter Santiago Varón Aceitón geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Murcia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Juanma, waarmee Real Murcia met 1-0 de leiding nam. In de 56e minuut kreeg A. Nkaka van Racing Santander voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Racing Santander de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 81e minuut kreeg I. Perez van Real Murcia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Real Murcia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Real Murcia.

LIVE Real Murcia - Racing Santander 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Murcia - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Real Murcia Doelpunt Juanma Real Murcia 1-0
17' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor I. Perez Real Murcia
21' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor A. Cayarga Racing Santander
45' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor A. Minero Racing Santander
49' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor A. Nkaka Racing Santander
52' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Victor Curto Real Murcia
56' Tweede gele kaart Racing Santander Tweede gele kaart voor A. Nkaka Racing Santander
57' Wissel Racing Santander Wissel S. Ruiz voor A. Cayarga Racing Santander
60' Wissel Real Murcia Wissel J. Dorrio voor A. Escudero Real Murcia
66' Wissel Real Murcia Wissel A. Melgar voor Victor Curto Real Murcia
67' Wissel Racing Santander Wissel A. Bunuel voor A. Minero Racing Santander
81' Wissel Racing Santander Wissel J. A. Perez voor D. Carmona Sierra Racing Santander
81' Tweede gele kaart Real Murcia Tweede gele kaart voor I. Perez Real Murcia
86' Wissel Real Murcia Wissel A. Rodriguez voor J. Martinez Real Murcia
Video hoogtepunten en samenvatting Real Murcia - Racing Santander
Opstellingen Real Murcia - Racing Santander

Voorbeschouwing Real Murcia - Racing Santander

Real Murcia en Racing Santander spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Varón Aceitón en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Murcia en Racing Santander in de Copa Del Rey vond plaats op 12 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Racing Santander. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Murcia als Racing Santander wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.