Nabeschouwing Real Sociedad - Espanyol (2-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 22 januari 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Real Sociedad het woensdag 22 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Espanyol (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Sociedad en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Barrenetxea Muguruza, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Isak op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Real Sociedad.

LIVE Real Sociedad - Espanyol 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Wu Lei Espanyol
25' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Merino Real Sociedad
37' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor P. Lozano Espanyol
40' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Guevara Real Sociedad
46' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Barrenetxea Muguruza met assist van M. Oyarzabal Real Sociedad 1-0
46' Wissel Real Sociedad Wissel I. Zubeldia voor A. Guevara Real Sociedad
54' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Munoz Real Sociedad
59' Wissel Espanyol Wissel V. Sanchez voor P. Lozano Espanyol
62' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Isak met assist van M. Odegaard Real Sociedad 2-0
66' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor Pipa Espanyol
68' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Lopez Espanyol
69' Wissel Real Sociedad Wissel L. Sangalli voor M. Odegaard Real Sociedad
72' Wissel Espanyol Wissel G. Victor voor M. Vargas Espanyol
76' Wissel Real Sociedad Wissel Portu voor A. Barrenetxea Muguruza Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Espanyol
Opstellingen Real Sociedad - Espanyol
De opstellingen van Real Sociedad en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Espanyol

Real Sociedad en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Espanyol elkaar treffen in de Copa Del Rey.