Nabeschouwing Real Zaragoza - Real Madrid (0-4) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 29 januari 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Real Zaragoza het woensdag 29 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Romareda in Zaragoza.

Via de Real Zaragoza - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza - Real Madrid (0-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Zaragoza en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 0-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Varane, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Junior Vinicius zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Real Madrid in de 79e minuut, nadat K. Benzema de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Real Madrid.

LIVE Real Zaragoza - Real Madrid 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Real Madrid Doelpunt R. Varane met assist van T. Kroos Real Madrid 0-1
32' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas met assist van T. Kroos Real Madrid 0-2
58' Wissel Real Zaragoza Wissel L. J. Suarez Charris voor M. Linares Real Zaragoza
59' Wissel Real Zaragoza Wissel A. Blanco voor Andre Pereira Real Zaragoza
68' Wissel Real Madrid Wissel Nacho voor S. Ramos Real Madrid
72' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Junior Vinicius met assist van J. Rodriguez Real Madrid 0-3
73' Wissel Real Madrid Wissel B. Diaz voor Junior Vinicius Real Madrid
73' Wissel Real Madrid Wissel K. Benzema voor L. Jovic Real Madrid
74' Wissel Real Zaragoza Wissel R. Guti voor A. Soro Real Zaragoza
79' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van D. Carvajal Real Madrid 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Real Zaragoza - Real Madrid
Opstellingen Real Zaragoza - Real Madrid
De opstellingen van Real Zaragoza en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Zaragoza gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Zaragoza - Real Madrid

Real Zaragoza en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Zaragoza en Real Madrid in de Copa Del Rey vond plaats op 13 februari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Zaragoza als Real Madrid wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.