Nabeschouwing Recreativo Huelva - Osasuna (2-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 21 januari 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Recreativo Huelva het dinsdag 21 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Colombino in Huelva.

Via de Recreativo Huelva - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Recreativo Huelva - Osasuna (2-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Recreativo Huelva en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 2-3 overwinning voor Osasuna. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Osasuna dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Morcillo, waarmee Recreativo Huelva met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Roncaglia zorgde ervoor dat Recreativo Huelva op 2-0 kwam te staan in de 46e minuut. In de 76e minuut wist Osasuna de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Brasanac.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Chimy Avila de 2-2 maakte voor Osasuna. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Osasuna dat in de 111e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat I. Perez de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Jesús Gil Manzano af en was het Osasuna die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Recreativo Huelva - Osasuna 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Recreativo Huelva - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Recreativo Huelva Doelpunt J. Morcillo Recreativo Huelva 1-0
46' Eigen doelpunt Recreativo Huelva Eigen doelpunt F. Roncaglia Recreativo Huelva 2-0
46' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor M. Cardona Osasuna
57' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Cera Recreativo Huelva
65' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor R. Ibanez Osasuna
65' Wissel Osasuna Wissel N. Vidal voor G. Zabarte Osasuna
65' Wissel Osasuna Wissel Chimy Avila voor J. Villar Osasuna
68' Wissel Recreativo Huelva Wissel F. Lopez voor J. Irizo Recreativo Huelva
72' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Chimy Avila Osasuna
76' Doelpunt Osasuna Doelpunt D. Brasanac met assist van P. Estupinan Osasuna 2-1
77' Wissel Recreativo Huelva Wissel Chuli voor Isi Ros Recreativo Huelva
83' Wissel Recreativo Huelva Wissel K. Lleshi voor V. Barroso Recreativo Huelva
83' Doelpunt Osasuna Doelpunt Chimy Avila met assist van M. Cardona Osasuna 2-2
84' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor F. Lopez Recreativo Huelva
90' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Moncayola Osasuna
98' Wissel Recreativo Huelva Wissel G. Verge Ramal voor A. Quiles Recreativo Huelva
99' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor G. Verge Ramal Recreativo Huelva
105' Wissel Osasuna Wissel E. Barja voor M. Cardona Osasuna
107' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Chuli Recreativo Huelva
111' Doelpunt Osasuna Doelpunt I. Perez Osasuna 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Recreativo Huelva - Osasuna
Opstellingen Recreativo Huelva - Osasuna
De opstellingen van Recreativo Huelva en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Recreativo Huelva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Recreativo Huelva - Osasuna

Recreativo Huelva en Osasuna spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Recreativo Huelva en Osasuna elkaar treffen in de Copa Del Rey.