Nabeschouwing Sestao River - Lugo (1-1) (6-5 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Sestao River het woensdag 18 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lugo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Las Llanas in Sestao.

Via de Sestao River - Lugo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sestao River - Lugo (1-1) (6-5 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Sestao River en Lugo is onder leiding van scheidsrechter Víctor Areces Franco geëindigd in een overwinning voor Sestao River. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sestao River het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door L. Martinez, waarmee Sestao River met 1-0 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. Lange tijd leek het erop dat Lugo het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk C. Herrera die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 6-5 score in het voordeel van Sestao River, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Sestao River - Lugo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sestao River - Lugo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Sestao River Wissel K. Vieites Blazquez voor V. Monteiro Sestao River
37' Doelpunt Sestao River Doelpunt L. Martinez Sestao River 1-0
61' Wissel Sestao River Wissel J. Huidobro voor M. Mayo Arce Sestao River
64' Wissel Lugo Wissel C. Herrera voor B. Dominguez Lugo
71' Wissel Lugo Wissel M. Barreiro voor Carrillo Lugo
80' Wissel Sestao River Wissel O. Martin voor L. Martinez Sestao River
83' Wissel Lugo Wissel M. A. Morais Valerio voor O. Castellano Lugo
92' Doelpunt Lugo Doelpunt C. Herrera Lugo 1-1
93' Wissel Lugo Wissel M. Djalo voor N. Manteiga Pereira Lugo
101' Wissel Sestao River Wissel X. Aranguren Bergara voor Jonma Sestao River
106' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor O. Martin Sestao River
116' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor A. Gago Sestao River
1' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout M. Barreiro Lugo 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Sestao River Penalty gescoord in shootout A. Gago Sestao River 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout C. Herrera Lugo 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Sestao River Penalty gescoord in shootout O. Martin Sestao River 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout M. A. Morais Valerio Lugo 2-3
3' Penalty gescoord in shootout Sestao River Penalty gescoord in shootout J. Zumalakarregui Sestao River 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout A. Lopez Lugo 3-4
4' Penalty gescoord in shootout Sestao River Penalty gescoord in shootout J. Huidobro Sestao River 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Lugo Penalty gescoord in shootout J. C. Ramirez Lugo 4-5
5' Penalty gescoord in shootout Sestao River Penalty gescoord in shootout A. Villar Sestao River 5-5
6' Penalty gemist in shootout Lugo Penalty gemist in shootout Lugo
Video hoogtepunten en samenvatting Sestao River - Lugo
Opstellingen Sestao River - Lugo
De opstellingen van Sestao River en Lugo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sestao River gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lugo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sestao River - Lugo

Sestao River en Lugo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Víctor Areces Franco en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sestao River en Lugo elkaar treffen in de Copa Del Rey.