Nabeschouwing Socuéllamos - Real Zaragoza (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Socuéllamos het dinsdag 17 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Paquito Jiménez in Socuéllamos.

Via de Socuéllamos - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Socuéllamos - Real Zaragoza (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Socuéllamos en Real Zaragoza is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door G. Papunashvili, waarmee Real Zaragoza met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Zaragoza dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Real Zaragoza.

LIVE Socuéllamos - Real Zaragoza 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Socuéllamos - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt G. Papunashvili Real Zaragoza 0-1
37' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor J. Trillo Socuéllamos
40' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor J. L. Martinez Sotos Socuéllamos
43' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor A. Martinez Escudero Socuéllamos
68' Wissel Socuéllamos Wissel B. Iniguez voor Pepe Delgado Socuéllamos
68' Wissel Socuéllamos Wissel V. Armero voor J. L. Martinez Sotos Socuéllamos
68' Wissel Real Zaragoza Wissel J. Igbekeme voor J. Buyla Real Zaragoza
79' Wissel Real Zaragoza Wissel A. Belhadji voor J. Pombo Real Zaragoza
80' Wissel Socuéllamos Wissel J. Lopez Garcia voor A. Gaspar Socuéllamos
Video hoogtepunten en samenvatting Socuéllamos - Real Zaragoza
Opstellingen Socuéllamos - Real Zaragoza

Voorbeschouwing Socuéllamos - Real Zaragoza

Socuéllamos en Real Zaragoza spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Socuéllamos en Real Zaragoza elkaar treffen in de Copa Del Rey.