Nabeschouwing SS Reyes - Córdoba (2-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 17:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt SS Reyes het woensdag 18 december 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Córdoba. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Nuevo Matapiñonera in San Sebastián de los Reyes.

Via de SS Reyes - Córdoba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SS Reyes - Córdoba (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen SS Reyes en Córdoba is onder leiding van scheidsrechter David Jesús Pinto Herrera geëindigd in een 2-0 overwinning voor SS Reyes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door J. Delgado, waarmee SS Reyes met 1-0 de leiding nam. SS Reyes vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ruiz Fer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut kreeg M. Hernandez van SS Reyes voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en SS Reyes de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor SS Reyes.

LIVE SS Reyes - Córdoba 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SS Reyes - Córdoba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor A. Queijeiro SS Reyes
42' Doelpunt SS Reyes Doelpunt J. Delgado SS Reyes 1-0
46' Wissel Córdoba Wissel I. Garcia voor F. Roman Córdoba
46' Wissel Córdoba Wissel O. Kwabena voor J. L. Garcia Perez Córdoba
58' Wissel SS Reyes Wissel Ruiz Fer voor I. Bueno SS Reyes
59' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor J. Bijimine SS Reyes
66' Wissel Córdoba Wissel A. Moyano voor F. Gomez Córdoba
69' Doelpunt SS Reyes Doelpunt Ruiz Fer SS Reyes 2-0
76' Wissel SS Reyes Wissel J. Guarch voor J. Rodriguez SS Reyes
83' Gele kaart SS Reyes Gele kaart voor M. Hernandez SS Reyes
91' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor J. Gonzalez Córdoba
92' Tweede gele kaart SS Reyes Tweede gele kaart voor M. Hernandez SS Reyes
94' Wissel SS Reyes Wissel N. Sierra voor J. Delgado SS Reyes
Video hoogtepunten en samenvatting SS Reyes - Córdoba
Opstellingen SS Reyes - Córdoba

Voorbeschouwing SS Reyes - Córdoba

SS Reyes en Córdoba spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Jesús Pinto Herrera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SS Reyes en Córdoba elkaar treffen in de Copa Del Rey.