Nabeschouwing Tolosa - Pontellas (1-0) || Copa Del Rey

Woensdag 13 november 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey neemt Tolosa het woensdag 13 november 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Pontellas. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Tolosa - Pontellas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tolosa - Pontellas (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Tolosa en Pontellas is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tolosa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door J. Elorza, waarmee Tolosa met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Tolosa uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Tolosa - Pontellas
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
5
6
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
95
106
Gevaarlijke aanvallen
58
52
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Tolosa - Pontellas 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tolosa - Pontellas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Doelpunt Tolosa Doelpunt J. Elorza Tolosa 1-0
Opstellingen Tolosa - Pontellas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tolosa - Pontellas

Tolosa en Pontellas spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Tolosa en Pontellas elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Tolosa 0
Winst Pontellas 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tolosa - Pontellas Opstelling Tolosa Opstelling Pontellas Live Tolosa - Pontellas Live Tolosa - Pontellas kijken Tolosa - Pontellas kijken Live Tolosa - Pontellas stream Tolosa - Pontellas Fox Sports Nabeschouwing Tolosa - Pontellas Uitslag Tolosa - Pontellas Statistieken Tolosa - Pontellas Copa Del Rey 2019/2020 Tolosa - Pontellas wedden Tolosa - Pontellas gokken Tolosa - Pontellas Unibet