Nabeschouwing UD Ibiza - Albacete (1-1) (5-3 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 17:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt UD Ibiza het zaterdag 11 januari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Albacete. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Can Misses in Estadio Municipal de Can Misses.

Via de UD Ibiza - Albacete live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UD Ibiza - Albacete (1-1) (5-3 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen UD Ibiza en Albacete is onder leiding van scheidsrechter Iñaki Bikandi Garrido geëindigd in een overwinning voor UD Ibiza. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek UD Ibiza het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Jimenez, waarmee Albacete met 0-1 de leiding nam. UD Ibiza kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Nunez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-3 score in het voordeel van UD Ibiza, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE UD Ibiza - Albacete 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UD Ibiza - Albacete teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel UD Ibiza Wissel M. Gomez voor D. Morillas UD Ibiza
33' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor G. de la Fuente UD Ibiza
36' Gele kaart Albacete Gele kaart voor J. Caro Albacete
43' Doelpunt Albacete Doelpunt A. Jimenez Albacete 0-1
55' Gele kaart Albacete Gele kaart voor F. Castillo Albacete
55' Gele kaart Albacete Gele kaart voor D. Ojeda Albacete
58' Wissel Albacete Wissel Barri voor E. Silvestre Albacete
60' Wissel UD Ibiza Wissel R. N. Oliveira voor P. Caballe UD Ibiza
62' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor M. Gomez UD Ibiza
65' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt M. Nunez UD Ibiza 1-1
67' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor F. Grima UD Ibiza
67' Wissel Albacete Wissel K. Azamoum voor L. Capezzi Albacete
78' Wissel Albacete Wissel R. Olabe voor N. Susaeta Albacete
80' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Barri Albacete
91' Wissel UD Ibiza Wissel K. Sibo voor Kike Lopez UD Ibiza
98' Wissel Albacete Wissel M. Fuster voor F. Castillo Albacete
110' Gele kaart Albacete Gele kaart voor M. Fuster Albacete
120' Wissel UD Ibiza Wissel D. Mendoza voor R. Gonzalez UD Ibiza
1' Penalty gescoord in shootout UD Ibiza Penalty gescoord in shootout J. Perez Mateo UD Ibiza 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Albacete Penalty gescoord in shootout D. Ojeda Albacete 1-1
2' Penalty gescoord in shootout UD Ibiza Penalty gescoord in shootout J. Lara UD Ibiza 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Albacete Penalty gescoord in shootout M. Fuster Albacete 2-2
3' Penalty gescoord in shootout UD Ibiza Penalty gescoord in shootout G. de la Fuente UD Ibiza 3-2
3' Penalty gescoord in shootout Albacete Penalty gescoord in shootout K. Azamoum Albacete 3-3
4' Penalty gescoord in shootout UD Ibiza Penalty gescoord in shootout A. Rodado UD Ibiza 4-3
4' Penalty gemist in shootout Albacete Penalty gemist in shootout R. Olabe Albacete
5' Penalty gescoord in shootout UD Ibiza Penalty gescoord in shootout D. Mendoza UD Ibiza 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting UD Ibiza - Albacete
Opstellingen UD Ibiza - Albacete
De opstellingen van UD Ibiza en Albacete zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat UD Ibiza gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Albacete zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing UD Ibiza - Albacete

UD Ibiza en Albacete spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iñaki Bikandi Garrido en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat UD Ibiza en Albacete elkaar treffen in de Copa Del Rey.