Nabeschouwing UD Ibiza - Barcelona (1-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 22 januari 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt UD Ibiza het woensdag 22 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Can Misses in Estadio Municipal de Can Misses.

Via de UD Ibiza - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UD Ibiza - Barcelona (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen UD Ibiza en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door P. Caballe, waarmee UD Ibiza met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Griezmann, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette A. Griezmann zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Barcelona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Barcelona een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE UD Ibiza - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UD Ibiza - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt P. Caballe met assist van J. Perez Mateo UD Ibiza 1-0
59' Wissel FC Barcelona Wissel J. Alba voor C. Perez FC Barcelona
61' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor Kike Lopez UD Ibiza
71' Wissel FC Barcelona Wissel Arthur voor R. Puig FC Barcelona
72' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Griezmann met assist van F. de Jong FC Barcelona 1-1
73' Wissel UD Ibiza Wissel D. Mendoza voor A. Rodado UD Ibiza
77' Wissel UD Ibiza Wissel K. Sibo voor J. Lara UD Ibiza
78' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor D. Mendoza UD Ibiza
81' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor I. Rakitic FC Barcelona
83' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor K. Sibo UD Ibiza
86' Wissel UD Ibiza Wissel F. Carbia voor P. Caballe UD Ibiza
88' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor F. Grima UD Ibiza
93' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Fati FC Barcelona
94' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Griezmann met assist van J. Alba FC Barcelona 1-2
95' Gele kaart UD Ibiza Gele kaart voor M. Nunez UD Ibiza
Video hoogtepunten en samenvatting UD Ibiza - Barcelona
Opstellingen UD Ibiza - Barcelona
De opstellingen van UD Ibiza en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat UD Ibiza gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barcelona zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing UD Ibiza - Barcelona

UD Ibiza en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat UD Ibiza en Barcelona elkaar treffen in de Copa Del Rey.