Nabeschouwing Unionistas de Salamanca - Atlético Baleares (1-0) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Unionistas de Salamanca het dinsdag 17 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Baleares. De wedstrijd wordt gespeeld in Pistas del Helmántico in Salamanca.

Via de Unionistas de Salamanca - Atlético Baleares live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Unionistas de Salamanca - Atlético Baleares (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Unionistas de Salamanca en Atlético Baleares is onder leiding van scheidsrechter Pablo Fernández Pérez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Unionistas de Salamanca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Javi Navas, waarmee Unionistas de Salamanca met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Unionistas de Salamanca.

LIVE Unionistas de Salamanca - Atlético Baleares 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Unionistas de Salamanca - Atlético Baleares teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Unionistas de Salamanca Doelpunt Javi Navas Unionistas de Salamanca 1-0
25' Wissel Atlético Baleares Wissel Peris voor L. Ferrone Atlético Baleares
37' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor I. Garrido Unionistas de Salamanca
55' Wissel Atlético Baleares Wissel M. J. Ortiz voor D. Cervero Atlético Baleares
59' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel L. G. Andres voor I. Garrido Unionistas de Salamanca
66' Wissel Atlético Baleares Wissel A. Gabarre voor A. Gil Atlético Baleares
69' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel A. Romero Morillo voor Javi Navas Unionistas de Salamanca
71' Gele kaart Atlético Baleares Gele kaart voor D. Haro Atlético Baleares
87' Wissel Unionistas de Salamanca Wissel Piojo voor M. Amouzou Unionistas de Salamanca
87' Gele kaart Unionistas de Salamanca Gele kaart voor Amouzou M. Unionistas de Salamanca
Video hoogtepunten en samenvatting Unionistas de Salamanca - Atlético Baleares
Opstellingen Unionistas de Salamanca - Atlético Baleares

Voorbeschouwing Unionistas de Salamanca - Atlético Baleares

Unionistas de Salamanca en Atlético Baleares spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo Fernández Pérez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Unionistas de Salamanca en Atlético Baleares elkaar treffen in de Copa Del Rey.