Nabeschouwing Alcorcón - Valencia (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Zondag 17 januari 2021 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Alcorcón het zondag 17 januari 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Pabellón de la Ciudad del Fútbol 1 in Las Rozas de Madrid.

Via de Alcorcón - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcorcón - Valencia (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcorcón en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 0-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Koindredi, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Valencia vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Vallejo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Valencia.

LIVE Alcorcón - Valencia 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcorcón - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Sanmartin Valencia
12' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Koindredi met assist van M. Vallejo Valencia 0-1
35' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Reko Alcorcón
43' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Juanma Bravo Alcorcón
46' Wissel Alcorcón Wissel J. Carlos voor C. Bellvis Alcorcón
46' Gele kaart Valencia Gele kaart voor T. Correia Valencia
56' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Sosa Samuel Alcorcón
62' Wissel Alcorcón Wissel R. Boateng voor Reko Alcorcón
62' Wissel Alcorcón Wissel A. Escardo voor A. J. De La Torre Alcorcón
62' Wissel Alcorcón Wissel O. Arribas voor Sosa Samuel Alcorcón
68' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor H. Guillamon Sanmartin Valencia
68' Wissel Valencia Wissel A. Blanco voor G. Guedes Valencia
77' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Vallejo Valencia 0-2
77' Wissel Valencia Wissel Jason voor Y. Musah Valencia
77' Wissel Valencia Wissel K. Lee voor M. Vallejo Valencia
85' Wissel Valencia Wissel G. Molina voor T. Correia Valencia
85' Wissel Alcorcón Wissel V. Garcia voor J. Castro Urdin Alcorcón
Video hoogtepunten en samenvatting Alcorcón - Valencia
Opstellingen Alcorcón - Valencia
De opstellingen van Alcorcón en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alcorcón gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Alcorcón - Valencia

Alcorcón en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alcorcón en Valencia elkaar treffen in de Copa Del Rey.