Nabeschouwing Alcoyano - Huesca (2-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 7 januari 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Alcoyano het donderdag 7 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal El Collao in Alcoy.

Via de Alcoyano - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcoyano - Huesca (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcoyano en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Alcoyano. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. El Ghezouani, waarmee Alcoyano met 1-0 de leiding nam. Huesca kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Seoane, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 66e minuut was de ideale kans voor Alcoyano om te scoren. Jony was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Molto namens Alcoyano in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez, waardoor Alcoyano een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Alcoyano - Huesca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcoyano - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Alcoyano Doelpunt M. El Ghezouani met assist van P. Ferriz Alcoyano 1-0
38' Doelpunt Huesca Doelpunt J. Seoane Huesca 1-1
61' Wissel Alcoyano Wissel J. Anton voor R. Lopez Alcoyano
64' Wissel Huesca Wissel D. Ferreiro voor P. Lopez Huesca
64' Wissel Huesca Wissel Juan Carlos voor I. Doumbia Huesca
64' Wissel Huesca Wissel K. Nwakali voor Eugeni Huesca
66' Penalty gemist Alcoyano Penalty gemist Jony Alcoyano
77' Wissel Alcoyano Wissel J. Molto voor Jona Alcoyano
77' Wissel Alcoyano Wissel A. Camacho voor A. Rubio Alcoyano
85' Doelpunt Alcoyano Doelpunt J. Molto met assist van A. Camacho Alcoyano 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Alcoyano - Huesca
Opstellingen Alcoyano - Huesca
De opstellingen van Alcoyano en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alcoyano gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Alcoyano - Huesca

Alcoyano en Huesca spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alcoyano en Huesca elkaar treffen in de Copa Del Rey.