Nabeschouwing Alcoyano - Real Madrid (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 20 januari 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Alcoyano het woensdag 20 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal El Collao in Alcoy.

Via de Alcoyano - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcoyano - Real Madrid (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcoyano en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Alcoyano. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Alcoyano dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door E. Militao, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Alcoyano kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Solbes, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 110e minuut kreeg R. Lopez van Alcoyano voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Alcoyano de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Casanova namens Alcoyano in de 115e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter José María Sánchez Martínez af en was het Alcoyano die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Alcoyano - Real Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcoyano - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor J. Sanchez Alcoyano
34' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor J. Casanova Alcoyano
45' Doelpunt Real Madrid Doelpunt E. Militao met assist van Marcelo Real Madrid 0-1
58' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Mariano Real Madrid
60' Wissel Alcoyano Wissel Juli voor J. Sanchez Alcoyano
60' Wissel Alcoyano Wissel J. Solbes voor Jona Alcoyano
60' Wissel Alcoyano Wissel J. Molto voor P. Carbonell Alcoyano
67' Wissel Real Madrid Wissel K. Benzema voor Mariano Real Madrid
72' Wissel Alcoyano Wissel R. Lopez voor A. Rubio Alcoyano
78' Wissel Alcoyano Wissel Diakite voor Jony Alcoyano
78' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor A. Odriozola Real Madrid
80' Doelpunt Alcoyano Doelpunt J. Solbes met assist van R. Lopez Alcoyano 1-1
95' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor P. Ferriz Alcoyano
91' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Junior Vinicius Real Madrid
98' Wissel Real Madrid Wissel E. Hazard voor A. Odriozola Real Madrid
98' Wissel Real Madrid Wissel T. Kroos voor Isco Real Madrid
103' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor R. Lopez Alcoyano
105' Wissel Alcoyano Wissel J. Anton voor M. El Ghezouani Alcoyano
110' Tweede gele kaart Alcoyano Tweede gele kaart voor R. Lopez Alcoyano
115' Doelpunt Alcoyano Doelpunt J. Casanova met assist van Diakite Alcoyano 2-1
116' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor A. Lunin Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Alcoyano - Real Madrid
Opstellingen Alcoyano - Real Madrid
De opstellingen van Alcoyano en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alcoyano gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Alcoyano - Real Madrid

Alcoyano en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alcoyano en Real Madrid in de Copa Del Rey vond plaats op 27 november 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Alcoyano te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Alcoyano. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.