Nabeschouwing Almería - Sevilla (0-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Dinsdag 2 februari 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Almería het dinsdag 2 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Sevilla (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Almería en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door L. Ocampos, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sevilla dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sevilla uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Almería - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor N. Gudelj Sevilla
60' Wissel Sevilla Wissel Suso voor A. Gomez Sevilla
60' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor L. de Jong Sevilla
67' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Ocampos met assist van Suso Sevilla 0-1
68' Wissel Almería Wissel U. Sadiq voor J. Lazo Almería
68' Wissel Almería Wissel J. Corpas voor J. Villar Almería
69' Gele kaart Almería Gele kaart voor J. Corpas Almería
76' Wissel Almería Wissel S. Costa voor L. Robertone Almería
76' Wissel Almería Wissel J. Carvalho voor F. Villalba Almería
80' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor L. Ocampos Sevilla
81' Gele kaart Almería Gele kaart voor Chumi Almería
89' Wissel Almería Wissel J. Cuenca voor R. Petrovic Almería
90' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Lopetegui Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Sevilla
Opstellingen Almería - Sevilla
De opstellingen van Almería en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Sevilla

Almería en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almería en Sevilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.