Nabeschouwing Anaitasuna FT - Getafe (1-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Anaitasuna FT het donderdag 17 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Txerloia in Azkoitia.

Via de Anaitasuna FT - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anaitasuna FT - Getafe (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Anaitasuna FT en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 1-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door M. Eskurtza, waarmee Anaitasuna FT met 1-0 de leiding nam. Getafe kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Unal, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Getafe in de 94e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist Angel deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adrián Cordero Vega, waardoor Getafe een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Anaitasuna FT - Getafe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anaitasuna FT - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Getafe Wissel E. Cabaco voor David Alba Getafe
55' Doelpunt Anaitasuna FT Doelpunt M. Eskurtza met assist van J. Odriozola Anaitasuna FT 1-0
60' Wissel Getafe Wissel Angel voor A. Diaby Getafe
60' Wissel Getafe Wissel Cucu voor D. Dakonam Getafe
60' Wissel Getafe Wissel M. Olivera voor A. Palaversa Getafe
62' Wissel Anaitasuna FT Wissel M. Aramendi voor A. Ugarte Anaitasuna FT
62' Wissel Anaitasuna FT Wissel J. Aramendi voor A. Arabaolaza Anaitasuna FT
67' Wissel Getafe Wissel E. Unal voor J. Mata Getafe
73' Doelpunt Getafe Doelpunt E. Unal met assist van F. Portillo Getafe 1-1
76' Wissel Anaitasuna FT Wissel I. Garate voor A. Barbarin Anaitasuna FT
77' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Abdulai Getafe
79' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
82' Gele kaart Anaitasuna FT Gele kaart voor I. Garate Anaitasuna FT
86' Wissel Anaitasuna FT Wissel J. Letamendia voor M. Arzalluz Anaitasuna FT
94' Penalty Getafe Penalty Angel Getafe 1-2
94' Wissel Anaitasuna FT Wissel U. Arambarri voor X. Azcoitia Anaitasuna FT
Video hoogtepunten en samenvatting Anaitasuna FT - Getafe
Opstellingen Anaitasuna FT - Getafe
De opstellingen van Anaitasuna FT en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anaitasuna FT gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.