Nabeschouwing Burgos - FC Andorra (2-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Burgos het woensdag 16 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen FC Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de El Plantío in Burgos.

Via de Burgos - FC Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burgos - FC Andorra (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Burgos en FC Andorra is onder leiding van scheidsrechter David Iglesias Gutiérrez geëindigd in een 2-0 overwinning voor Burgos. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door J. Gomez, waarmee Burgos met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Burgos opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het S. Berjon die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Burgos.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Burgos.

LIVE Burgos - FC Andorra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burgos - FC Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Wissel FC Andorra Wissel R. Bover voor I. Cerro FC Andorra
52' Wissel FC Andorra Wissel D. Martin voor M. Aguado Pallares FC Andorra
57' Doelpunt Burgos Doelpunt J. Gomez Burgos 1-0
64' Wissel FC Andorra Wissel C. Martinez voor M. Pedraza FC Andorra
65' Wissel FC Andorra Wissel I. Goujon voor A. Pastor FC Andorra
66' Wissel Burgos Wissel M. Munoz voor L. Pisculichi Burgos
67' Wissel Burgos Wissel Guillermo voor R. Leak Burgos
68' Wissel Burgos Wissel S. Berjon voor R. Alarcon Burgos
78' Wissel Burgos Wissel G. Cerrajeria voor E. Undabarrena Burgos
79' Wissel Burgos Wissel C. Medina voor J. Gomez Burgos
81' Wissel FC Andorra Wissel S. Serrano voor M. Riverola FC Andorra
84' Gele kaart Burgos Gele kaart voor M. Munoz Burgos
89' Gele kaart Burgos Gele kaart voor R. Navarro Burgos
91' Doelpunt Burgos Doelpunt S. Berjon Burgos 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Burgos - FC Andorra
Opstellingen Burgos - FC Andorra
Voorbeschouwing Burgos - FC Andorra

Burgos en FC Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Iglesias Gutiérrez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Burgos en FC Andorra elkaar treffen in de Copa Del Rey.