Nabeschouwing Cardassar - Épila (0-0) (4-3 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 11 november 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Cardassar het woensdag 11 november 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Épila.

Via de Cardassar - Épila live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardassar - Épila (0-0) (4-3 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Cardassar en Épila is geëindigd in een overwinning voor Cardassar. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Cardassar het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Obere in de 85e minuut, waardoor Épila met een man minder kwam te staan. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 115e minuut moest van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Épila verder met een speler minder. Qua balbezit waren Cardassar en Épila gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Cardassar, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Cardassar, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Cardassar - Épila 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardassar - Épila teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

85' Rode kaart Épila Rode kaart voor D. Obere Épila
115' Rode kaart Épila Rode kaart voor Épila
1' Penalty gescoord in shootout Épila Penalty gescoord in shootout Épila 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Cardassar Penalty gescoord in shootout Cardassar 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Épila Penalty gescoord in shootout Épila 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Cardassar Penalty gescoord in shootout Cardassar 2-2
3' Penalty gemist in shootout Épila Penalty gemist in shootout Épila
3' Penalty gescoord in shootout Cardassar Penalty gescoord in shootout Cardassar 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Épila Penalty gescoord in shootout Épila 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Cardassar Penalty gescoord in shootout Cardassar 4-3
5' Penalty gemist in shootout Épila Penalty gemist in shootout Épila