Nabeschouwing Córdoba - Real Sociedad (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 20 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Córdoba het woensdag 20 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel in Córdoba.

Via de Córdoba - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Real Sociedad (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Willian Jose, waarmee Real Sociedad met 0-1 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Willian Jose op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut kreeg A. del Moral van Córdoba voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Córdoba de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Real Sociedad.

LIVE Córdoba - Real Sociedad 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Illarramendi Real Sociedad
46' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor X. Molina Córdoba
46' Wissel Real Sociedad Wissel J. Guridi voor A. Illarramendi Real Sociedad
51' Wissel Córdoba Wissel F. Piovaccari voor L. Ledesma Córdoba
51' Wissel Córdoba Wissel C. Valverde voor A. Oyarzun Córdoba
57' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor A. del Moral Córdoba
57' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian Jose met assist van R. Lopez Real Sociedad 0-1
65' Wissel Córdoba Wissel Miguel voor D. Traore Córdoba
68' Wissel Real Sociedad Wissel M. Oyarzabal voor R. Lopez Real Sociedad
68' Wissel Real Sociedad Wissel R. Le Normand voor A. Elustondo Real Sociedad
78' Wissel Real Sociedad Wissel I. Zubeldia voor M. Sagnan Real Sociedad
81' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Munoz Real Sociedad
82' Wissel Córdoba Wissel L. Redondo voor T. Moutinho Córdoba
84' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian Jose met assist van M. Oyarzabal Real Sociedad 0-2
85' Wissel Real Sociedad Wissel A. Guevara voor A. Barrenetxea Muguruza Real Sociedad
88' Tweede gele kaart Córdoba Tweede gele kaart voor A. del Moral Córdoba
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Real Sociedad
Opstellingen Córdoba - Real Sociedad
De opstellingen van Córdoba en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Córdoba gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Córdoba - Real Sociedad

Córdoba en Real Sociedad spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Córdoba en Real Sociedad in de Copa Del Rey vond plaats op 27 november 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Córdoba favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Real Sociedad slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.