Nabeschouwing Cornellà - Atlético Madrid (1-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Cornellà het woensdag 6 januari 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Nuevo Municipal de Cornella in Cornella de Llobregat.

Via de Cornellà - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cornellà - Atlético Madrid (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Cornellà en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cornellà. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Jimenez, waarmee Cornellà met 1-0 de leiding nam. In de 63e minuut kreeg R. Sanchez van Atlético Madrid voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Atlético Madrid de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cornellà.

LIVE Cornellà - Atlético Madrid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cornellà - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Gimenez Atlético Madrid
7' Doelpunt Cornellà Doelpunt A. Jimenez met assist van Agus Medina Cornellà 1-0
11' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Savic voor J. Gimenez Atlético Madrid
23' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor B. Garcia Cornellà
52' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor R. Sanchez Atlético Madrid
60' Wissel Cornellà Wissel A. Dorca voor D. Sanchez Martin Cornellà
63' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor R. Sanchez Atlético Madrid
65' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor Eloy Cornellà
65' Wissel Atlético Madrid Wissel I. Saponjic voor Vitolo Atlético Madrid
74' Wissel Cornellà Wissel Chiqui voor Eloy Cornellà
74' Wissel Cornellà Wissel I. Guzman voor A. Estelles Cornellà
75' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Soriano voor Joao Felix Atlético Madrid
89' Wissel Cornellà Wissel K. Presa voor P. Moreno Cornellà
90' Wissel Cornellà Wissel M. Marcet voor P. Fernandez Cornellà
Video hoogtepunten en samenvatting Cornellà - Atlético Madrid
Opstellingen Cornellà - Atlético Madrid
De opstellingen van Cornellà en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cornellà gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cornellà - Atlético Madrid

Cornellà en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cornellà en Atlético Madrid elkaar treffen in de Copa Del Rey.