Nabeschouwing Coruxo - Málaga (0-4) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 15:15 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Coruxo het woensdag 16 december 2020 om 15:15 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo do Vao in Vigo.

Via de Coruxo - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coruxo - Málaga (0-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Coruxo en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Jon Ander González Esteban geëindigd in een 0-4 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Sa Orlando, waarmee Málaga met 0-1 de leiding nam. Málaga vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Cruz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Málaga, waarmee Y. Rahmani zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Málaga in de 92e minuut, nadat C. Quintana de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Málaga.

LIVE Coruxo - Málaga 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coruxo - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Málaga Doelpunt Sa Orlando met assist van C. Rodriguez Málaga 0-1
34' Wissel Málaga Wissel J. Cruz voor H. Boussefiane Málaga
63' Wissel Málaga Wissel C. Quintana voor J. Samperio Málaga
64' Wissel Málaga Wissel Y. Rahmani voor C. Rodriguez Málaga
65' Doelpunt Málaga Doelpunt J. Cruz Málaga 0-2
70' Wissel Coruxo Wissel A. Ares voor M. Miguez Coruxo
70' Wissel Coruxo Wissel A. Valino voor J. Rivera Coruxo
70' Wissel Coruxo Wissel J. Carcaba voor D. Silva Carrera Coruxo
76' Doelpunt Málaga Doelpunt Y. Rahmani met assist van J. Cruz Málaga 0-3
78' Wissel Málaga Wissel Julito voor A. Quintana Málaga
78' Wissel Málaga Wissel J. Mejias voor Sa Orlando Málaga
82' Wissel Coruxo Wissel P. Vazquez voor A. Aspas Coruxo
83' Wissel Coruxo Wissel J. Vila voor A. De Vicente Coruxo
88' Gele kaart Coruxo Gele kaart voor P. Vazquez Coruxo
92' Doelpunt Málaga Doelpunt C. Quintana met assist van Julito Málaga 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Coruxo - Málaga
Opstellingen Coruxo - Málaga
Voorbeschouwing Coruxo - Málaga

Coruxo en Málaga spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jon Ander González Esteban en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Coruxo en Málaga elkaar treffen in de Copa Del Rey.