Nabeschouwing Fuenlabrada - Levante (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2020/2021

Zaterdag 16 januari 2021 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Fuenlabrada het zaterdag 16 januari 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Pabellón de la Ciudad del Fútbol 1 in Las Rozas de Madrid.

Via de Fuenlabrada - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fuenlabrada - Levante (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Fuenlabrada en Levante is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een overwinning voor Levante. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Levante het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Antonio Cristian zette Levante op een 0-1 voorsprong in de 19e minuut van de wedstrijd. Fuenlabrada kwam na 68 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Garces, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Levante, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Fuenlabrada - Levante 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fuenlabrada - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor A. Dieguez Fuenlabrada
12' Gele kaart Levante Gele kaart voor Tono Levante
19' Eigen doelpunt Levante Eigen doelpunt Antonio Cristian Levante 0-1
33' Gele kaart Levante Gele kaart voor O. Duarte Levante
47' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor I. Salvador Fuenlabrada
47' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukcevic Levante
53' Wissel Levante Wissel N. Radoja voor N. Vukcevic Levante
53' Wissel Levante Wissel J. de Frutos voor J. Morales Levante
59' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor Antonio Cristian Fuenlabrada
60' Wissel Fuenlabrada Wissel A. Sotillos voor Juanma Fuenlabrada
60' Wissel Fuenlabrada Wissel B. Garces voor A. Kante Fuenlabrada
65' Wissel Fuenlabrada Wissel Oscar Pinchi voor I. Salvador Fuenlabrada
68' Doelpunt Fuenlabrada Doelpunt B. Garces met assist van Oscar Pinchi Fuenlabrada 1-1
69' Wissel Levante Wissel S. Postigo voor R. Vezo Levante
69' Wissel Levante Wissel Son voor Coke Levante
84' Wissel Fuenlabrada Wissel A. Velasco voor A. Mula Fuenlabrada
84' Wissel Fuenlabrada Wissel Mikel voor P. Valentin Fuenlabrada
86' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor R. Rochina Levante
97' Gele kaart Levante Gele kaart voor D. Gomez Levante
103' Gele kaart Levante Gele kaart voor M. Malsa Levante
105' Wissel Fuenlabrada Wissel A. Fuentes voor R. Nteka Fuenlabrada
105' Wissel Levante Wissel M. Roger voor D. Gomez Levante
1' Penalty gescoord in shootout Fuenlabrada Penalty gescoord in shootout Mikel Fuenlabrada 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout M. Roger Levante 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Fuenlabrada Penalty gescoord in shootout Oscar Pinchi Fuenlabrada 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout G. Melero Levante 2-2
3' Penalty gemist in shootout Fuenlabrada Penalty gemist in shootout B. Garces Fuenlabrada
3' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout S. Leon Levante 2-3
4' Penalty gemist in shootout Fuenlabrada Penalty gemist in shootout Cristobal Fuenlabrada
4' Penalty gescoord in shootout Levante Penalty gescoord in shootout O. Duarte Levante 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Fuenlabrada - Levante
Opstellingen Fuenlabrada - Levante
De opstellingen van Fuenlabrada en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fuenlabrada gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fuenlabrada - Levante

Fuenlabrada en Levante spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fuenlabrada en Levante elkaar treffen in de Copa Del Rey.