Nabeschouwing Gimnástica Segoviana - Girona (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Gimnástica Segoviana het donderdag 17 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de La Albuera in Segovia.

Via de Gimnástica Segoviana - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gimnástica Segoviana - Girona (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Gimnástica Segoviana en Girona is onder leiding van scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón geëindigd in een 0-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door N. Bustos, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. In de 43e minuut moest D. Arribas van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Gimnástica Segoviana verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Girona via een goal van N. Bustos in de 77e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Girona.

LIVE Gimnástica Segoviana - Girona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gimnástica Segoviana - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Girona Doelpunt N. Bustos met assist van Aday Girona 0-1
41' Gele kaart Gimnástica Segoviana Gele kaart voor D. Garcia Gimnástica Segoviana
43' Rode kaart Gimnástica Segoviana Rode kaart voor D. Arribas Gimnástica Segoviana
60' Wissel Gimnástica Segoviana Wissel D. Calleja voor F. Adeva Gimnástica Segoviana
60' Wissel Gimnástica Segoviana Wissel D. Gomez voor J. Borrego Gimnástica Segoviana
60' Wissel Gimnástica Segoviana Wissel J. Borao voor A. Conde Sanchez Gimnástica Segoviana
60' Wissel Girona Wissel S. Cristoforo voor P. V. Delgado Girona
60' Wissel Girona Wissel A. Martinez voor D. E. Franquesa Girona
71' Wissel Girona Wissel A. Gonzales voor I. Kebe Girona
71' Wissel Girona Wissel Y. Barcenas voor Aday Girona
77' Wissel Gimnástica Segoviana Wissel Ivi voor A. Perez Gimnástica Segoviana
77' Doelpunt Girona Doelpunt N. Bustos Girona 0-2
80' Wissel Girona Wissel Y. Couto voor P. Moreno Girona
82' Gele kaart Girona Gele kaart voor Y. Barcenas Girona
83' Wissel Gimnástica Segoviana Wissel Rui voor M. Olmedilla Gimnástica Segoviana
Video hoogtepunten en samenvatting Gimnástica Segoviana - Girona
Opstellingen Gimnástica Segoviana - Girona
Voorbeschouwing Gimnástica Segoviana - Girona

Gimnástica Segoviana en Girona spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gimnástica Segoviana en Girona elkaar treffen in de Copa Del Rey.