Nabeschouwing Las Rozas - Eibar (3-4) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 7 januari 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Las Rozas het donderdag 7 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Navalcarbón in Las Rozas de Madrid.

Via de Las Rozas - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Rozas - Eibar (3-4) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Las Rozas en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 3-4 overwinning voor Eibar. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Eibar dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Y. Muto, waarmee SD Eibar met 0-1 de leiding nam. SD Eibar vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Quique op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van SD Eibar, waarmee P. Leon zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 73 minuten deed M. Losada iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Las Rozas werd verkleind tot 1-3. In de 76e minuut kwam Las Rozas weer dichterbij, nadat F. Mingo de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 79e minuut was het A. Galvan die Las Rozas weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat SD Eibar aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd S. Enrich die in de 108e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Mario Melero López af en was het Eibar die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-4 overwinning.

LIVE Las Rozas - Eibar 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Rozas - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Y. Muto met assist van D. Kadzior SD Eibar 0-1
18' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Quique SD Eibar 0-2
35' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor E. Burgos SD Eibar
46' Wissel Las Rozas Wissel A. Galvan voor C. Moreno Las Rozas
46' Wissel Las Rozas Wissel F. Mingo voor D. Provencio Las Rozas
64' Wissel Las Rozas Wissel R. Llorente voor A. Alburquerque Las Rozas
69' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Y. Muto SD Eibar
69' Doelpunt SD Eibar Doelpunt P. Leon SD Eibar 0-3
70' Wissel Las Rozas Wissel M. Losada voor A. Portero Las Rozas
70' Wissel Las Rozas Wissel D. Barca voor A. Carrasco Las Rozas
73' Doelpunt Las Rozas Doelpunt M. Losada Las Rozas 1-3
74' Wissel SD Eibar Wissel Rafa voor A. Arbilla SD Eibar
74' Wissel SD Eibar Wissel R. Olabe voor Y. Muto SD Eibar
75' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Rafa SD Eibar
76' Doelpunt Las Rozas Doelpunt F. Mingo Las Rozas 2-3
79' Doelpunt Las Rozas Doelpunt A. Galvan met assist van G. Arib Las Rozas 3-3
85' Wissel SD Eibar Wissel Exposito voor D. Kadzior SD Eibar
85' Wissel SD Eibar Wissel T. Inui voor P. Leon SD Eibar
93' Gele kaart Las Rozas Gele kaart voor D. O. Raul Las Rozas
100' Wissel SD Eibar Wissel B. Gil voor K. Rodrigues SD Eibar
102' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Recio SD Eibar
105' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor Recio SD Eibar
108' Doelpunt SD Eibar Doelpunt S. Enrich met assist van B. Gil SD Eibar 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Las Rozas - Eibar
Opstellingen Las Rozas - Eibar
De opstellingen van Las Rozas en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Las Rozas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Las Rozas - Eibar

Las Rozas en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Las Rozas en Eibar elkaar treffen in de Copa Del Rey.