Nabeschouwing Lealtad - Alcorcón (1-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 15:30 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Lealtad het woensdag 16 december 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Alcorcón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Las Callejas in Villaviciosa.

Via de Lealtad - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lealtad - Alcorcón (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Lealtad en Alcorcón is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alcorcón. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Alcorcón kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Reko. Alcorcón vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sosa Samuel op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Lealtad de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Alex Blanco. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lealtad kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Alcorcón een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lealtad - Alcorcón 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lealtad - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Reko met assist van E. Gomez Alcorcón 0-1
17' Gele kaart Lealtad Gele kaart voor M. Alvarez Lealtad
60' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Sosa Samuel met assist van A. Escardo Alcorcón 0-2
61' Wissel Lealtad Wissel M. Saha voor A. Garcia Prieto Lealtad
62' Wissel Lealtad Wissel J. Mera voor D. Sandoval Lealtad
62' Wissel Alcorcón Wissel A. J. De La Torre voor Sosa Samuel Alcorcón
70' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Juanma Bravo Alcorcón
76' Wissel Alcorcón Wissel O. Arribas voor H. Fraile Alcorcón
76' Wissel Alcorcón Wissel M. Gual voor A. Escardo Alcorcón
77' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Reko Alcorcón
79' Wissel Lealtad Wissel U. Hernandez voor E. Maissa Fall Lealtad
84' Wissel Lealtad Wissel R. Perez voor J. Saez Lealtad
85' Wissel Alcorcón Wissel Laure voor Juanma Bravo Alcorcón
85' Gele kaart Lealtad Gele kaart voor R. Perez Lealtad
89' Doelpunt Lealtad Doelpunt Alex Blanco Lealtad 1-2
90' Wissel Lealtad Wissel S. Cubiela voor K. Atta Lealtad
Video hoogtepunten en samenvatting Lealtad - Alcorcón
Opstellingen Lealtad - Alcorcón
Voorbeschouwing Lealtad - Alcorcón

Lealtad en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lealtad en Alcorcón elkaar treffen in de Copa Del Rey.