Nabeschouwing Levante - Villarreal (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 3 februari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Levante het woensdag 3 februari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Villarreal (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Levante en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-0 overwinning voor Levante. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Levante dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 121e minuut door M. Roger, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Villarreal dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter César Soto Grado af en was het Levante die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Levante - Villarreal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
37' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
42' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Rochina Levante
51' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor M. Gomez Villarreal
55' Wissel Levante Wissel G. Melero voor Son Levante
55' Wissel Levante Wissel J. Morales voor R. Rochina Levante
57' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Trigueros Villarreal
66' Wissel Levante Wissel M. Roger voor M. Malsa Levante
66' Wissel Levante Wissel J. Miramon voor Coke Levante
66' Wissel Villarreal Wissel P. Estupinan voor R. Pena Villarreal
76' Wissel Levante Wissel C. Clerc voor Tono Levante
87' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor P. Alcacer Villarreal
88' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Postigo Levante
91' Wissel Villarreal Wissel F. Nino voor F. Coquelin Villarreal
103' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Parejo Villarreal
106' Wissel Levante Wissel S. Leon voor D. Gomez Levante
111' Gele kaart Levante Gele kaart voor G. Melero Levante
113' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Baena Villarreal
121' Doelpunt Levante Doelpunt M. Roger met assist van J. Morales Levante 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Villarreal
Opstellingen Levante - Villarreal
De opstellingen van Levante en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Villarreal

Levante en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Villarreal elkaar treffen in de Copa Del Rey.