Nabeschouwing Llanera - Celta de Vigo (0-5) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Llanera het donderdag 17 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Carlos Tartiere in Oviedo.

Via de Llanera - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Llanera - Celta de Vigo (0-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Llanera en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 0-5 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Lauti, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nolito op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Celta de Vigo, waarmee E. Mor zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Celta de Vigo geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Nolito. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Celta de Vigo. Deze werd gescoord door H. Mallo in de 83e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter César Soto Grado en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Celta de Vigo.

LIVE Llanera - Celta de Vigo 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Llanera - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel Llanera Wissel C. Mundaka voor F. Quero Llanera
41' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Lauti met assist van S. Carreira Celta de Vigo 0-1
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor D. Suarez Celta de Vigo
46' Wissel Llanera Wissel A. Arguelles voor G. Vammonde Llanera
47' Gele kaart Llanera Gele kaart voor A. Arguelles Llanera
54' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Nolito met assist van E. Mor Celta de Vigo 0-2
60' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt E. Mor met assist van Lauti Celta de Vigo 0-3
62' Wissel Celta de Vigo Wissel I. Aspas voor E. Mor Celta de Vigo
62' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Baeza voor Lauti Celta de Vigo
70' Wissel Celta de Vigo Wissel H. Mallo voor B. Mendez Celta de Vigo
72' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Tapia voor F. Beltran Celta de Vigo
74' Wissel Llanera Wissel S. Ramos voor L. Ruiz Llanera
75' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Nolito met assist van I. Aspas Celta de Vigo 0-4
83' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt H. Mallo met assist van I. Aspas Celta de Vigo 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Llanera - Celta de Vigo
Opstellingen Llanera - Celta de Vigo
De opstellingen van Llanera en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Llanera gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Llanera - Celta de Vigo

Llanera en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Llanera en Celta de Vigo elkaar treffen in de Copa Del Rey.