Nabeschouwing Málaga - Real Oviedo (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Málaga het woensdag 6 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Oviedo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Málaga.

Via de Málaga - Real Oviedo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Real Oviedo (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Málaga en Real Oviedo is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 1-0 overwinning voor Málaga. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Málaga dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Mier van Real Oviedo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 114e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 118 minuten was het P. Chavarria die Málaga op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana af en was het Málaga die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Málaga - Real Oviedo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Real Oviedo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor R. Rodriguez Real Oviedo
42' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor S. Obeng Real Oviedo
46' Wissel Málaga Wissel D. Barrio voor J. Soriano Málaga
51' Gele kaart Málaga Gele kaart voor J. Mejias Málaga
63' Wissel Real Oviedo Wissel N. Leiva voor C. Teguia Real Oviedo
63' Wissel Real Oviedo Wissel Viti voor M. Sangalli Real Oviedo
67' Wissel Málaga Wissel J. Samperio voor C. Rodriguez Málaga
67' Wissel Málaga Wissel C. Quintana voor Y. Rahmani Málaga
68' Wissel Málaga Wissel P. Chavarria voor Sa Orlando Málaga
73' Wissel Real Oviedo Wissel Borja voor G. Aburjania Real Oviedo
73' Wissel Real Oviedo Wissel J. Mier voor R. Rodriguez Real Oviedo
82' Wissel Málaga Wissel H. Abaida voor D. Larrubia Málaga
103' Gele kaart Málaga Gele kaart voor D. Barrio Málaga
106' Wissel Real Oviedo Wissel L. Ahijado voor Mossa Real Oviedo
106' Wissel Málaga Wissel A. Escassi voor A. Quintana Málaga
111' Gele kaart Real Oviedo Gele kaart voor J. Mier Real Oviedo
114' Tweede gele kaart Real Oviedo Tweede gele kaart voor J. Mier Real Oviedo
115' Wissel Real Oviedo Wissel S. Grippo voor Borja Real Oviedo
118' Doelpunt Málaga Doelpunt P. Chavarria Málaga 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Real Oviedo
Opstellingen Málaga - Real Oviedo
De opstellingen van Málaga en Real Oviedo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Málaga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Oviedo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Málaga - Real Oviedo

Málaga en Real Oviedo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Málaga en Real Oviedo elkaar treffen in de Copa Del Rey.