Nabeschouwing Miengo - Ribadumia (0-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 11 november 2020 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Miengo het woensdag 11 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ribadumia. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Miengo in Miengo.

Via de Miengo - Ribadumia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Miengo - Ribadumia (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Miengo en Ribadumia is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ribadumia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Muni in de 51e minuut, waardoor Miengo met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 74 minuten was het D. Abal die Ribadumia op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 96e minuut moest Miengo verder met een man minder nadat een rode kaart had gekregen. Het lukte Ribadumia in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ribadumia de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Miengo - Ribadumia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Miengo - Ribadumia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Rode kaart Miengo Rode kaart voor Muni Miengo
74' Doelpunt Ribadumia Doelpunt D. Abal Ribadumia 0-1
96' Rode kaart Miengo Rode kaart voor Miengo