Nabeschouwing Mutilvera - Racing Santander (1-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Mutilvera het donderdag 17 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Valle de Aranguren in Mutilva Baja.

Via de Mutilvera - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mutilvera - Racing Santander (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Mutilvera en Racing Santander is onder leiding van scheidsrechter Adrián Calvo Martínez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mutilvera. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door J. Brinol, waarmee Mutilvera met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Mutilvera uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Mutilvera - Racing Santander 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mutilvera - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor B. Matic Racing Santander
36' Gele kaart Mutilvera Gele kaart voor I. Lizarraga Mutilvera
46' Wissel Racing Santander Wissel J. Figueras voor B. Matic Racing Santander
61' Wissel Racing Santander Wissel M. Solar voor Nana Racing Santander
63' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor A. Villapalos Racing Santander
63' Wissel Mutilvera Wissel A. Y. Aizagar voor I. Lizarraga Mutilvera
74' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor J. Maynau Racing Santander
75' Wissel Racing Santander Wissel J. Siverio Toro voor A. Balboa Racing Santander
75' Wissel Racing Santander Wissel M. Camus voor P. Torre Racing Santander
76' Doelpunt Mutilvera Doelpunt J. Brinol Mutilvera 1-0
80' Wissel Mutilvera Wissel J. Urrutia Carricaburu voor E. Abaurrea Mutilvera
80' Wissel Mutilvera Wissel J. Ilincheta voor J. Lopez Ariz Mutilvera
80' Wissel Racing Santander Wissel P. Soko voor A. Villapalos Racing Santander
83' Gele kaart Mutilvera Gele kaart voor A. Y. Aizagar Mutilvera
88' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor J. Figueras Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Mutilvera - Racing Santander
Opstellingen Mutilvera - Racing Santander
Voorbeschouwing Mutilvera - Racing Santander

Mutilvera en Racing Santander spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Calvo Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mutilvera en Racing Santander elkaar treffen in de Copa Del Rey.