Nabeschouwing Navalcarnero - Granada (0-6) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 28 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Navalcarnero het donderdag 28 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Mariano González in Navalcarnero.

Via de Navalcarnero - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Navalcarnero - Granada (0-6)

Het Copa Del Rey duel tussen Navalcarnero en Granada is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 0-6 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door G. Sanchez, waarmee Granada met 0-1 de leiding nam. Granada vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Soro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut volgde een derde treffer van Granada, waarmee Fede zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Granada geen gas terug, waardoor in de 34e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Soldado. De 0-5 voor Granada volgde even later in de 72e minuut nadat D. Foulquier namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van Granada speler J. Molina, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Granada, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Navalcarnero - Granada 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Navalcarnero - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Granada Doelpunt G. Sanchez Granada 0-1
24' Doelpunt Granada Doelpunt A. Soro met assist van Quini Granada 0-2
32' Doelpunt Granada Doelpunt Fede met assist van R. Soldado Granada 0-3
34' Doelpunt Granada Doelpunt R. Soldado met assist van A. Puertas Granada 0-4
37' Gele kaart Granada Gele kaart voor N. Perez Granada
46' Wissel Granada Wissel I. Ruiz voor R. Soldado Granada
49' Wissel Navalcarnero Wissel A. Alonso voor D. Rodriguez Navalcarnero
49' Wissel Navalcarnero Wissel V. Guerreiro voor J. Esnaider Navalcarnero
50' Wissel Navalcarnero Wissel A. Ramon voor A. Alonso Navalcarnero
59' Wissel Navalcarnero Wissel D. del Moral voor R. Soria Blazquez Navalcarnero
65' Wissel Granada Wissel D. Foulquier voor Fede Granada
68' Wissel Navalcarnero Wissel M. Garcia voor M. Monteagudo Navalcarnero
72' Doelpunt Granada Doelpunt D. Foulquier met assist van A. Soro Granada 0-5
73' Wissel Granada Wissel P. Sanchez voor G. Sanchez Granada
78' Doelpunt Granada Doelpunt J. Molina met assist van A. Puertas Granada 0-6
84' Wissel Granada Wissel J. Vallejo voor Quini Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Navalcarnero - Granada
Opstellingen Navalcarnero - Granada
De opstellingen van Navalcarnero en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Navalcarnero gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Navalcarnero - Granada

Navalcarnero en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Navalcarnero en Granada elkaar treffen in de Copa Del Rey.