Nabeschouwing Navalcarnero - Las Palmas (1-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 17:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Navalcarnero het woensdag 6 januari 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Mariano González in Navalcarnero.

Via de Navalcarnero - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Navalcarnero - Las Palmas (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Navalcarnero en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva geëindigd in een 1-0 overwinning voor Navalcarnero. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor F. Gonzalez van Las Palmas. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 59e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 90 minuten was het V. Guerreiro die Navalcarnero op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva, waardoor Navalcarnero de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Navalcarnero - Las Palmas 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Navalcarnero - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor F. Gonzalez Las Palmas
55' Wissel Navalcarnero Wissel D. del Moral voor D. Rodriguez Navalcarnero
55' Wissel Navalcarnero Wissel M. Garcia voor A. Ramon Navalcarnero
59' Tweede gele kaart Las Palmas Tweede gele kaart voor F. Gonzalez Las Palmas
60' Wissel Las Palmas Wissel Kirian voor C. Mendes Las Palmas
65' Wissel Las Palmas Wissel E. D. Espiau Hernandez voor P. Iemmello Las Palmas
66' Wissel Las Palmas Wissel Rober voor A. Cabrera Las Palmas
73' Wissel Navalcarnero Wissel F. Perez voor G. Saiz Ramirez Navalcarnero
89' Wissel Navalcarnero Wissel V. Guerreiro voor D. del Moral Navalcarnero
90' Wissel Las Palmas Wissel B. Ramirez voor Jonathan Las Palmas
90' Doelpunt Navalcarnero Doelpunt V. Guerreiro Navalcarnero 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Navalcarnero - Las Palmas
Opstellingen Navalcarnero - Las Palmas
De opstellingen van Navalcarnero en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Navalcarnero gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Navalcarnero - Las Palmas

Navalcarnero en Las Palmas spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Navalcarnero en Las Palmas elkaar treffen in de Copa Del Rey.