Nabeschouwing Numancia - Lorca Deportiva (4-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 18:30 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Numancia het woensdag 16 december 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lorca Deportiva. De wedstrijd wordt gespeeld in Nuevo Estadio Los Pajaritos in Soria.

Via de Numancia - Lorca Deportiva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Numancia - Lorca Deportiva (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Numancia en Lorca Deportiva is onder leiding van scheidsrechter Sergio Usón Rosel geëindigd in een 4-1 overwinning voor Numancia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Sanhaji, waarmee Numancia met 1-0 de leiding nam. Numancia vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Tamayo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Lorca Deportiva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Baroni.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Numancia vergroot nadat F. Manzanara de 3-1 wist te scoren. In de 80e minuut moest Lorca Deportiva verder met een man minder, nadat T. Baroni een tweede gele kaart kreeg. In de 91e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het R. Corral die namens Numancia het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergio Usón Rosel bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Numancia.

LIVE Numancia - Lorca Deportiva 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Numancia - Lorca Deportiva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor H. Galiano Lorca Deportiva
28' Doelpunt Numancia Doelpunt M. Sanhaji Numancia 1-0
41' Doelpunt Numancia Doelpunt J. Tamayo Numancia 2-0
48' Wissel Lorca Deportiva Wissel E. Ngandoli voor M. Marconato Lorca Deportiva
53' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor P. Serrano Lorca Deportiva
58' Wissel Lorca Deportiva Wissel J. Gutierrez voor P. Serrano Lorca Deportiva
59' Wissel Lorca Deportiva Wissel G. Higgins voor M. Paleo Lorca Deportiva
59' Doelpunt Lorca Deportiva Doelpunt T. Baroni Lorca Deportiva 2-1
63' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor Luismi Lorca Deportiva
66' Doelpunt Numancia Doelpunt F. Manzanara Numancia 3-1
67' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor T. Baroni Lorca Deportiva
70' Wissel Numancia Wissel A. Gabarre voor A. Benito Numancia
70' Wissel Numancia Wissel Menudo voor J. Tamayo Numancia
70' Wissel Numancia Wissel Lillo voor Borja Numancia
71' Gele kaart Numancia Gele kaart voor O. De Frutos Numancia
73' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor M. Cellou Lorca Deportiva
77' Wissel Lorca Deportiva Wissel I. Pastor voor Luismi Lorca Deportiva
77' Wissel Lorca Deportiva Wissel O. Oliva voor C. Britos Lorca Deportiva
78' Wissel Numancia Wissel R. Corral voor D. Camara Numancia
80' Tweede gele kaart Lorca Deportiva Tweede gele kaart voor T. Baroni Lorca Deportiva
84' Wissel Numancia Wissel A. Radjel Cheikh voor A. Traver Numancia
90' Gele kaart Lorca Deportiva Gele kaart voor E. Ngandoli Lorca Deportiva
91' Doelpunt Numancia Doelpunt R. Corral Numancia 4-1
92' Gele kaart Numancia Gele kaart voor D. Camara Numancia
Video hoogtepunten en samenvatting Numancia - Lorca Deportiva
Opstellingen Numancia - Lorca Deportiva
Voorbeschouwing Numancia - Lorca Deportiva

Numancia en Lorca Deportiva spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergio Usón Rosel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Numancia en Lorca Deportiva elkaar treffen in de Copa Del Rey.