Nabeschouwing Ourense CF - Leganés (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Dinsdag 15 december 2020 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Ourense CF het dinsdag 15 december 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio O Couto in Ourense.

Via de Ourense CF - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ourense CF - Leganés (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Ourense CF en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Iñaki Bikandi Garrido geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leganés. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Leganés dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Wadir in de 53e minuut, waardoor Ourense CF met een man minder kwam te staan. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 102 minuten was het Sergio González die Leganés op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Iñaki Bikandi Garrido af en was het Leganés die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Ourense CF - Leganés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ourense CF - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Eraso Leganés
22' Wissel Ourense CF Wissel Iván Orts voor C. Rodríguez Ourense CF
53' Rode kaart Ourense CF Rode kaart voor Wadir Ourense CF
62' Wissel Ourense CF Wissel T. Kanteh voor Hassane Adamou Ourense CF
72' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Omeruo Leganés
74' Wissel Leganés Wissel Ignasi Miquel voor K. Omeruo Leganés
75' Wissel Leganés Wissel Sabin Merino voor Dani Ojeda Leganés
76' Wissel Leganés Wissel Javier Avilés voor Juan Muñoz Leganés
77' Wissel Leganés Wissel Rubén Pardo voor Eraso Leganés
81' Gele kaart Ourense CF Gele kaart voor Juanvi Canales Ourense CF
85' Wissel Ourense CF Wissel Borja Lorenzo voor Willian Ourense CF
86' Wissel Ourense CF Wissel Andoni Pérez voor Óscar Lorenzo Ourense CF
87' Wissel Ourense CF Wissel Ernesto Ropa voor Jesús Braganza Ourense CF
88' Gele kaart Ourense CF Gele kaart voor T. Kanteh Ourense CF
102' Doelpunt Leganés Doelpunt Sergio González met assist van K. Bua Leganés 0-1
106' Wissel Leganés Wissel Robert Ibáñez voor K. Bua Leganés
106' Wissel Leganés Wissel Borja Bastón voor Miguel de la Fuente Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Ourense CF - Leganés
Opstellingen Ourense CF - Leganés
Voorbeschouwing Ourense CF - Leganés

Ourense CF en Leganés spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iñaki Bikandi Garrido en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ourense CF en Leganés elkaar treffen in de Copa Del Rey.