Nabeschouwing Peña Deportiva - Real Valladolid (1-4) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Zaterdag 16 januari 2021 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Peña Deportiva het zaterdag 16 januari 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal del Santa Eulalia del Río in Ibiza.

Via de Peña Deportiva - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peña Deportiva - Real Valladolid (1-4) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Peña Deportiva en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Valladolid. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Real Valladolid dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Fernando Andrada, waarmee Peña Deportiva met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Míchel in de 62e minuut zorgde er even later voor dat Real Valladolid weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 96e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Roque Mesa van Real Valladolid die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

In de 101e minuut werd Colau van Peña Deportiva met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Peña Deportiva het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 112 minuten werd de voorsprong voor Real Valladolid vergroot nadat Roque Mesa de 1-3 wist te scoren. In de 116e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Óscar Plano die namens Real Valladolid het net wist te raken.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter David Medié Jiménez af en was het Real Valladolid die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-4 overwinning.

LIVE Peña Deportiva - Real Valladolid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peña Deportiva - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Peña Deportiva Doelpunt Fernando Andrada met assist van Colau Peña Deportiva 1-0
32' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Kike Pérez Real Valladolid
36' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor Pau Pomar Peña Deportiva
44' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Jordi Masip Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel Roque Mesa voor F. Orellana Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel Óscar Plano voor Kike Pérez Real Valladolid
55' Wissel Peña Deportiva Wissel Javi Seral voor Fran Martínez Peña Deportiva
62' Penalty Real Valladolid Penalty Míchel Real Valladolid 1-1
64' Wissel Peña Deportiva Wissel Nacho López voor Carlos Gilbert Peña Deportiva
64' Wissel Peña Deportiva Wissel Andreu Hernández voor Toni Jou Peña Deportiva
79' Wissel Peña Deportiva Wissel Carlos Cristeto voor Pau Pomar Peña Deportiva
79' Wissel Real Valladolid Wissel S. Weissman voor Sergio Benito Real Valladolid
88' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor Marc De Val Peña Deportiva
90' Wissel Real Valladolid Wissel Javier Sánchez voor Luis Pérez Real Valladolid
96' Penalty Real Valladolid Penalty Roque Mesa Real Valladolid 1-2
101' Rode kaart Peña Deportiva Rode kaart voor Colau Peña Deportiva
102' Wissel Real Valladolid Wissel Oriol Rey voor Toni Villa Real Valladolid
105' Wissel Peña Deportiva Wissel Iago Parga voor Miguelete Ramírez Peña Deportiva
105' Wissel Peña Deportiva Wissel Cristian Cruz voor Marc De Val Peña Deportiva
111' Wissel Real Valladolid Wissel Lucas Freitas voor Javier Sánchez Real Valladolid
112' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Roque Mesa met assist van Óscar Plano Real Valladolid 1-3
113' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor Antonio López Peña Deportiva
113' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Lucas Freitas Real Valladolid
116' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Óscar Plano met assist van S. Weissman Real Valladolid 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Peña Deportiva - Real Valladolid
Opstellingen Peña Deportiva - Real Valladolid
De opstellingen van Peña Deportiva en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peña Deportiva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Peña Deportiva - Real Valladolid

Peña Deportiva en Real Valladolid spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Peña Deportiva en Real Valladolid elkaar treffen in de Copa Del Rey.