Nabeschouwing Peña Deportiva - Sabadell (0-0) (2-0 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 7 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Peña Deportiva het donderdag 7 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sabadell. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal del Santa Eulalia del Río in Ibiza.

Via de Peña Deportiva - Sabadell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peña Deportiva - Sabadell (0-0) (2-0 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Peña Deportiva en Sabadell is onder leiding van scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega geëindigd in een overwinning voor Peña Deportiva. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Peña Deportiva het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-0 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Peña Deportiva en Sabadell gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

LIVE Peña Deportiva - Sabadell 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peña Deportiva - Sabadell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor Gonzalo Peña Deportiva
46' Wissel Sabadell Wissel J. Sanchez voor P. Capo Sabadell
65' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor A. Martinez Sabadell
65' Wissel Sabadell Wissel D. Astals voor H. Pena Sabadell
72' Wissel Peña Deportiva Wissel C. Gilbert voor Juancho Peña Deportiva
72' Wissel Peña Deportiva Wissel A. Hernandez voor A. Mas Jou Peña Deportiva
91' Wissel Sabadell Wissel Nestor Querol voor J. Hernandez Garcia Sabadell
92' Wissel Peña Deportiva Wissel D. Crespo voor F. Andrada Peña Deportiva
92' Wissel Peña Deportiva Wissel C. Cruz voor D. Fondarella Peña Deportiva
94' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor M. de Val Peña Deportiva
98' Wissel Peña Deportiva Wissel C. Cristeto voor A. Fernandez Peña Deportiva
98' Wissel Sabadell Wissel G. Guruzeta voor E. Hernandez Sabadell
106' Wissel Sabadell Wissel V. Garcia voor A. Romero Sabadell
106' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor V. Garcia Sabadell
114' Wissel Sabadell Wissel X. Boniquet voor Ibiza Sabadell
119' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor G. Guruzeta Sabadell
1' Penalty gescoord in shootout Peña Deportiva Penalty gescoord in shootout C. Cruz Peña Deportiva 1-0
1' Penalty gemist in shootout Sabadell Penalty gemist in shootout G. Guruzeta Sabadell
2' Penalty gescoord in shootout Peña Deportiva Penalty gescoord in shootout M. de Val Peña Deportiva 2-0
2' Penalty gemist in shootout Sabadell Penalty gemist in shootout X. Boniquet Sabadell
3' Penalty gemist in shootout Peña Deportiva Penalty gemist in shootout C. Gilbert Peña Deportiva
3' Penalty gemist in shootout Sabadell Penalty gemist in shootout Nestor Querol Sabadell
4' Penalty gemist in shootout Peña Deportiva Penalty gemist in shootout C. Cristeto Peña Deportiva
4' Penalty gemist in shootout Sabadell Penalty gemist in shootout A. Martinez Sabadell
Video hoogtepunten en samenvatting Peña Deportiva - Sabadell
Opstellingen Peña Deportiva - Sabadell
De opstellingen van Peña Deportiva en Sabadell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peña Deportiva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sabadell zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Peña Deportiva - Sabadell

Peña Deportiva en Sabadell spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Peña Deportiva en Sabadell elkaar treffen in de Copa Del Rey.