Nabeschouwing Peña Deportiva - Tarazona (4-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Peña Deportiva het donderdag 17 december 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Tarazona. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal del Santa Eulalia del Río in Ibiza.

Via de Peña Deportiva - Tarazona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peña Deportiva - Tarazona (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Peña Deportiva en Tarazona is onder leiding van scheidsrechter Fernando Bueno Prieto geëindigd in een 4-1 overwinning voor Peña Deportiva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. A. Lopez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Peña Deportiva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van L. Sanchez in de 43e minuut zorgde er even later voor dat Tarazona weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 59e minuut zette A. Sanchez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peña Deportiva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Peña Deportiva vergroot nadat A. Sanchez de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist A. Lopez namens Peña Deportiva de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fernando Bueno Prieto en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Peña Deportiva.

LIVE Peña Deportiva - Tarazona 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peña Deportiva - Tarazona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Peña Deportiva Gele kaart voor I. Diaz Peña Deportiva
35' Penalty Peña Deportiva Penalty A. Lopez Peña Deportiva 1-0
43' Penalty Tarazona Penalty L. Sanchez Tarazona 1-1
46' Wissel Peña Deportiva Wissel A. Hernandez voor I. Diaz Peña Deportiva
51' Wissel Tarazona Wissel R. Rodriguez voor R. Gomez Gonzalez Tarazona
51' Wissel Tarazona Wissel I. Castel Santiago voor S. Sanchez Tarazona
56' Wissel Peña Deportiva Wissel C. Cristeto voor N. Ibanez Peña Deportiva
59' Doelpunt Peña Deportiva Doelpunt A. Sanchez Peña Deportiva 2-1
68' Wissel Tarazona Wissel D. de la Mata voor C. Javier Tarazona
70' Doelpunt Peña Deportiva Doelpunt A. Sanchez met assist van Juancho Peña Deportiva 3-1
74' Gele kaart Tarazona Gele kaart voor D. Santigosa Tarazona
75' Wissel Peña Deportiva Wissel C. Cruz voor A. Fernandez Peña Deportiva
75' Wissel Peña Deportiva Wissel M. A. Carrasco voor D. Fondarella Peña Deportiva
79' Gele kaart Tarazona Gele kaart voor D. de la Mata Tarazona
84' Doelpunt Peña Deportiva Doelpunt A. Lopez met assist van M. A. Carrasco Peña Deportiva 4-1
85' Wissel Tarazona Wissel Juanma voor D. Santigosa Tarazona
85' Wissel Tarazona Wissel D. Torcal Guiu voor L. Sanchez Tarazona
86' Wissel Peña Deportiva Wissel P. Ferrer voor A. Sanchez Peña Deportiva
89' Gele kaart Tarazona Gele kaart voor I. Castel Santiago Tarazona
Video hoogtepunten en samenvatting Peña Deportiva - Tarazona
Opstellingen Peña Deportiva - Tarazona
Voorbeschouwing Peña Deportiva - Tarazona

Peña Deportiva en Tarazona spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fernando Bueno Prieto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Peña Deportiva en Tarazona elkaar treffen in de Copa Del Rey.