Nabeschouwing Poblense - Olot (1-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 30 december 2020 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Poblense het woensdag 30 december 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Olot. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Sa Pobla in Mallorca.

Via de Poblense - Olot live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Poblense - Olot (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Poblense en Olot is onder leiding van scheidsrechter Francisco José Ortega Herrera geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olot. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door J. Xumetra, waarmee Olot met 0-1 de leiding nam. Olot vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Barnils op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Poblense de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Fernandez Broens. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Poblense kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Francisco José Ortega Herrera, waardoor Olot een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Poblense - Olot 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Poblense - Olot teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Olot Gele kaart voor A. Blazquez Olot
36' Gele kaart Poblense Gele kaart voor J. Moreno Poblense
39' Doelpunt Olot Doelpunt J. Xumetra Olot 0-1
47' Doelpunt Olot Doelpunt R. Barnils met assist van P. del Campo Olot 0-2
48' Wissel Poblense Wissel V. Martinez voor J. Moreno Poblense
54' Doelpunt Poblense Doelpunt A. Fernandez Broens Poblense 1-2
56' Gele kaart Poblense Gele kaart voor A. Alvarez Crego Poblense
74' Wissel Poblense Wissel M. Jaume Castell voor D. Ramos Buades Poblense
76' Gele kaart Poblense Gele kaart voor M. Garcia Poblense
76' Wissel Olot Wissel E. Amagat voor J. Soler Olot
81' Wissel Olot Wissel A. Salinas voor J. Xumetra Olot
86' Wissel Olot Wissel A. Vivancos voor R. Barnils Olot
86' Wissel Poblense Wissel S. Diaz Recobeni voor M. Femenias Poblense
89' Wissel Poblense Wissel D. Bachek voor A. Alvarez Crego Poblense
96' Gele kaart Poblense Gele kaart voor V. Martinez Poblense
Video hoogtepunten en samenvatting Poblense - Olot
Opstellingen Poblense - Olot
Voorbeschouwing Poblense - Olot

Poblense en Olot spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco José Ortega Herrera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Poblense en Olot elkaar treffen in de Copa Del Rey.