Nabeschouwing Pontevedra - FC Cartagena (2-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Pontevedra het donderdag 17 december 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Cartagena. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Pasarón in Pontevedra.

Via de Pontevedra - FC Cartagena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pontevedra - FC Cartagena (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Pontevedra en FC Cartagena is onder leiding van scheidsrechter Oliver De La Fuente Ramos geëindigd in een 2-1 overwinning voor Pontevedra. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Gonzalez, waarmee Pontevedra met 1-0 de leiding nam. Pontevedra vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Calvillo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist FC Cartagena de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Elady. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Cartagena kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 86e minuut werd J. Rhyner van FC Cartagena met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Cartagena het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver De La Fuente Ramos, waardoor Pontevedra een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Pontevedra - FC Cartagena 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pontevedra - FC Cartagena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Pontevedra Doelpunt A. Gonzalez met assist van Charles Pontevedra 1-0
46' Wissel FC Cartagena Wissel A. Gallar voor Fornies FC Cartagena
46' Wissel FC Cartagena Wissel R. Castro voor J. Harper FC Cartagena
46' Wissel FC Cartagena Wissel Elady voor S. Moreno Barroso FC Cartagena
56' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Elady FC Cartagena
57' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor A. Gallar FC Cartagena
65' Doelpunt Pontevedra Doelpunt O. Calvillo met assist van Charles Pontevedra 2-0
68' Wissel FC Cartagena Wissel I. Gil voor A. Cayarga FC Cartagena
69' Wissel Pontevedra Wissel X. Campos voor R. Sanchez Pontevedra
72' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor I. Gil FC Cartagena
76' Wissel FC Cartagena Wissel D. Andujar voor U. Jove Balero FC Cartagena
77' Wissel Pontevedra Wissel J. Fernandez voor A. Gonzalez Pontevedra
80' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor S. Aguza FC Cartagena
82' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt Elady met assist van I. Gil FC Cartagena 2-1
86' Rode kaart FC Cartagena Rode kaart voor J. Rhyner FC Cartagena
87' Wissel Pontevedra Wissel M. Magrache voor Charles Pontevedra
90' Gele kaart Pontevedra Gele kaart voor I. Garcia Pontevedra
Video hoogtepunten en samenvatting Pontevedra - FC Cartagena
Opstellingen Pontevedra - FC Cartagena
Voorbeschouwing Pontevedra - FC Cartagena

Pontevedra en FC Cartagena spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver De La Fuente Ramos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pontevedra en FC Cartagena in de Copa Del Rey vond plaats op 5 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pontevedra. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Pontevedra favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Cartagena slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.