Nabeschouwing Racing Murcia - Levante (0-5) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Racing Murcia het woensdag 16 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Francisco Artés Carrasco in Lorca.

Via de Racing Murcia - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Murcia - Levante (0-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Racing Murcia en Levante is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 0-5 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Leon, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Levante vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Leon op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Levante, waarmee S. Leon zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Levante geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van G. Kochorashvili. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Levante. Deze werd gescoord door Coke in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Isidro Díaz de Mera Escuderos bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Levante.

LIVE Racing Murcia - Levante 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Murcia - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Levante Doelpunt S. Leon met assist van J. Morales Levante 0-1
33' Doelpunt Levante Doelpunt S. Leon met assist van J. Miramon Levante 0-2
46' Wissel Levante Wissel G. Melero voor N. Vukcevic Levante
50' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Radoja Levante
53' Wissel Racing Murcia Wissel J. Parra voor Nico Gonzalez Racing Murcia
53' Wissel Racing Murcia Wissel C. Diaz voor C. Alvarez Racing Murcia
59' Wissel Levante Wissel E. Sevikyan voor R. Rochina Levante
59' Wissel Levante Wissel Coke voor J. Miramon Levante
60' Wissel Racing Murcia Wissel M. Pedro voor J. Sotos Racing Murcia
60' Wissel Racing Murcia Wissel N. Carrasco voor Cristo Racing Murcia
64' Doelpunt Levante Doelpunt S. Leon met assist van Coke Levante 0-3
69' Wissel Levante Wissel G. Kochorashvili voor S. Leon Levante
75' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor J. Morales Levante
82' Wissel Racing Murcia Wissel Pekes voor F. Moreno Racing Murcia
87' Doelpunt Levante Doelpunt G. Kochorashvili Levante 0-4
91' Doelpunt Levante Doelpunt Coke met assist van G. Melero Levante 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Racing Murcia - Levante
Opstellingen Racing Murcia - Levante
De opstellingen van Racing Murcia en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Racing Murcia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.