Nabeschouwing Racing Rioja - Eibar (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Racing Rioja het donderdag 17 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Mazo in Haro.

Via de Racing Rioja - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Rioja - Eibar (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Racing Rioja en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 0-2 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door P. Leon, waarmee SD Eibar met 0-1 de leiding nam. SD Eibar vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Leon op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Eibar.

LIVE Racing Rioja - Eibar 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Rioja - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt SD Eibar Doelpunt P. Leon SD Eibar 0-1
52' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor U. Dufur SD Eibar
57' Wissel Racing Rioja Wissel Iga voor J. Viegas Racing Rioja
58' Wissel Racing Rioja Wissel D. Hipolito voor J. Tenorio Racing Rioja
58' Wissel Racing Rioja Wissel M. Garcia voor R. Almagro Racing Rioja
60' Wissel SD Eibar Wissel P. Diop voor A. Pozo SD Eibar
60' Wissel SD Eibar Wissel Exposito voor S. Alvarez SD Eibar
61' Gele kaart Racing Rioja Gele kaart voor O. Martinez Racing Rioja
70' Wissel Racing Rioja Wissel I. Arana voor M. Calvo Racing Rioja
78' Wissel SD Eibar Wissel A. Arbilla voor U. Dufur SD Eibar
82' Doelpunt SD Eibar Doelpunt P. Leon met assist van R. Olabe SD Eibar 0-2
83' Wissel Racing Rioja Wissel J. Arnaez voor A. Maestresalas Racing Rioja
Video hoogtepunten en samenvatting Racing Rioja - Eibar
Opstellingen Racing Rioja - Eibar
De opstellingen van Racing Rioja en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Racing Rioja gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.