Nabeschouwing Rayo Vallecano - Barcelona (1-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 27 januari 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Rayo Vallecano het woensdag 27 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Barcelona (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Rayo Vallecano en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Fran Garcia, waarmee Rayo Vallecano met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Messi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette F. de Jong zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Barcelona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Barcelona een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rayo Vallecano - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor S. Comesana Rayo Vallecano
55' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor O. Trejo Rayo Vallecano
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel A. Garcia voor J. Montiel Rayo Vallecano
60' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor R. Koeman FC Barcelona
63' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Fran Garcia Rayo Vallecano 1-0
68' Wissel FC Barcelona Wissel J. Alba voor R. Puig FC Barcelona
68' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembele voor Trincao FC Barcelona
68' Wissel FC Barcelona Wissel Pedri voor J. Firpo FC Barcelona
70' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Griezmann FC Barcelona 1-1
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Suarez voor A. Martin Rayo Vallecano
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel Antonin voor Y. Qasmi Rayo Vallecano
73' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor O. Dembele FC Barcelona
80' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt F. de Jong met assist van J. Alba FC Barcelona 1-2
84' Wissel Rayo Vallecano Wissel Isi voor I. Martos Rayo Vallecano
84' Wissel Rayo Vallecano Wissel L. Advincula voor M. Hernandez Rayo Vallecano
85' Wissel FC Barcelona Wissel M. Braithwaite voor A. Griezmann FC Barcelona
89' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor M. Suarez Rayo Vallecano
91' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor M. Braithwaite FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Barcelona
Opstellingen Rayo Vallecano - Barcelona
De opstellingen van Rayo Vallecano en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Barcelona

Rayo Vallecano en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rayo Vallecano en Barcelona elkaar treffen in de Copa Del Rey.