Nabeschouwing Real Valladolid - Levante (2-4) || Copa Del Rey 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Real Valladolid het dinsdag 26 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Levante (2-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Valladolid en Levante is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 2-4 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Toni, waarmee Real Valladolid met 1-0 de leiding nam. Levante kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Bardhi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette M. Malsa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Levante vergroot nadat Coke de 1-3 wist te scoren. In de 65e minuut kwam Real Valladolid weer dichterbij, nadat S. Weissman de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 80e minuut werd de stand op 2-4 gezet na een benutte penalty van Levante speler J. Morales.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Levante.

LIVE Real Valladolid - Levante 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Toni met assist van Kike Real Valladolid 1-0
23' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi Levante 1-1
45' Doelpunt Levante Doelpunt M. Malsa Levante 1-2
46' Wissel Real Valladolid Wissel R. Alcaraz voor J. Fernandez Real Valladolid
55' Wissel Levante Wissel N. Radoja voor E. Bardhi Levante
59' Doelpunt Levante Doelpunt Coke Levante 1-3
64' Wissel Real Valladolid Wissel F. Orellana voor Sergio Benito Real Valladolid
65' Wissel Real Valladolid Wissel S. Weissman voor W. Rubio Real Valladolid
65' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt S. Weissman met assist van F. Orellana Real Valladolid 2-3
66' Wissel Real Valladolid Wissel S. Guardiola voor Toni Real Valladolid
68' Wissel Levante Wissel J. Morales voor R. Rochina Levante
68' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor S. Leon Levante
73' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor F. Orellana Real Valladolid
80' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor R. Alcaraz Real Valladolid
80' Penalty Levante Penalty J. Morales Levante 2-4
80' Wissel Real Valladolid Wissel O. Rey voor L. Perez Real Valladolid
82' Wissel Levante Wissel C. Clerc voor Coke Levante
82' Wissel Levante Wissel O. Duarte voor Tono Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Levante
Opstellingen Real Valladolid - Levante
De opstellingen van Real Valladolid en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Levante

Real Valladolid en Levante spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Levante elkaar treffen in de Copa Del Rey.