Nabeschouwing Ribadumia - Cádiz (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Ribadumia het donderdag 17 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo de Futbol de A Senra in Ribadumia.

Via de Ribadumia - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ribadumia - Cádiz (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Ribadumia en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-2 overwinning voor Cádiz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door J. Garrido, waarmee Cádiz met 0-1 de leiding nam. Cádiz vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Malbasic op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Cádiz.

LIVE Ribadumia - Cádiz 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ribadumia - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Ribadumia Gele kaart voor O. Iglesias Ribadumia
33' Doelpunt Cádiz Doelpunt J. Garrido met assist van Cala Cádiz 0-1
42' Wissel Cádiz Wissel J. Jonsson voor Y. Bodiger Cádiz
52' Doelpunt Cádiz Doelpunt F. Malbasic Cádiz 0-2
54' Gele kaart Ribadumia Gele kaart voor S. Padin Ribadumia
57' Wissel Ribadumia Wissel B. Bernardez voor D. Gomez Ribadumia
57' Wissel Ribadumia Wissel O. Martinez voor Moncho Ribadumia
59' Gele kaart Ribadumia Gele kaart voor J. Domingo Ribadumia
65' Wissel Ribadumia Wissel D. Giraldez voor O. Iglesias Ribadumia
66' Wissel Ribadumia Wissel D. Abal voor S. Padin Ribadumia
71' Wissel Ribadumia Wissel D. Bua voor F. Fandino Ribadumia
75' Wissel Cádiz Wissel J. Izquierdo voor J. Pombo Cádiz
76' Wissel Cádiz Wissel Nano voor A. Lozano Cádiz
81' Gele kaart Ribadumia Gele kaart voor O. Martinez Ribadumia
90' Wissel Cádiz Wissel A. Gimenez voor F. Malbasic Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Ribadumia - Cádiz
Opstellingen Ribadumia - Cádiz
De opstellingen van Ribadumia en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ribadumia gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ribadumia - Cádiz

Ribadumia en Cádiz spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ribadumia en Cádiz elkaar treffen in de Copa Del Rey.