Nabeschouwing San Fernando CD - Castellón (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt San Fernando CD het woensdag 16 december 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Castellón. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de San Fernando CD - Castellón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Fernando CD - Castellón (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen San Fernando CD en Castellón is onder leiding van scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo geëindigd in een 0-2 overwinning voor Castellón. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door P. Fernandes, waarmee Castellón met 0-1 de leiding nam. Castellón vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Munoz op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Castellón.

LIVE San Fernando CD - Castellón 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Fernando CD - Castellón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Castellón Doelpunt P. Fernandes Castellón 0-1
37' Doelpunt Castellón Doelpunt I. Munoz met assist van J. Sanchez Castellón 0-2
46' Wissel San Fernando CD Wissel D. J. Palma M. voor G. Verge Ramal San Fernando CD
46' Wissel San Fernando CD Wissel H. Rodriguez voor M. Ballabio San Fernando CD
46' Wissel San Fernando CD Wissel J. Bernal voor M. Moreno San Fernando CD
69' Gele kaart San Fernando CD Gele kaart voor J. Rodriguez San Fernando CD
70' Wissel Castellón Wissel A. Fidalgo voor P. Fernandes Castellón
72' Wissel San Fernando CD Wissel P. Mingo voor J. Garcia San Fernando CD
78' Gele kaart Castellón Gele kaart voor J. Muguruza Castellón
80' Wissel Castellón Wissel J. Ortuno voor J. Sanchez Castellón
88' Wissel Castellón Wissel R. Aaron voor J. Carrillo Castellón
89' Gele kaart Castellón Gele kaart voor M. Castells Castellón
Video hoogtepunten en samenvatting San Fernando CD - Castellón
Opstellingen San Fernando CD - Castellón
Voorbeschouwing San Fernando CD - Castellón

San Fernando CD en Castellón spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat San Fernando CD en Castellón elkaar treffen in de Copa Del Rey.