Nabeschouwing Sestao River - Tenerife (0-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Dinsdag 15 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Sestao River het dinsdag 15 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Las Llanas in Sestao.

Via de Sestao River - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sestao River - Tenerife (0-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Sestao River en Tenerife is onder leiding van scheidsrechter Daniel Ocón Arráiz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Tenerife. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Tenerife dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 99e minuut door S. Shashoua, waarmee Tenerife met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Tenerife opnieuw te scoren. In de 103e minuut was het E. Apeh die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Tenerife.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Daniel Ocón Arráiz af en was het Tenerife die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE Sestao River - Tenerife 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sestao River - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Tenerife Wissel Alberto Jiménez voor Bruno Wilson Tenerife
49' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Jorge Padilla Tenerife
55' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor Xabier Galán Sestao River
60' Wissel Sestao River Wissel Ander Gago voor Unai Buján Sestao River
60' Wissel Sestao River Wissel Borja Álvarez voor Jusu Juste Sestao River
61' Wissel Tenerife Wissel Fran Sol voor Jorge Padilla Tenerife
68' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor Ander Gago Sestao River
69' Wissel Tenerife Wissel Nono voor Suso Santana Tenerife
69' Wissel Tenerife Wissel Ramón Folch voor V. Vada Tenerife
75' Wissel Sestao River Wissel Xabi Auzmendi voor Julen Huidobro Sestao River
75' Wissel Sestao River Wissel Txema Pan voor Aritz Pascual Sestao River
79' Wissel Tenerife Wissel E. Apeh voor Joselu Tenerife
89' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor Zumalakárregui Sestao River
95' Wissel Sestao River Wissel Omar Kaci voor Markel Bravo Sestao River
99' Doelpunt Tenerife Doelpunt S. Shashoua Tenerife 0-1
102' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor Xabi Auzmendi Sestao River
103' Doelpunt Tenerife Doelpunt E. Apeh Tenerife 0-2
105' Wissel Sestao River Wissel Gari Basaras voor Huete Sestao River
105' Wissel Tenerife Wissel Dylan voor Javier Alonso Tenerife
108' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor Alberto Jiménez Tenerife
Video hoogtepunten en samenvatting Sestao River - Tenerife
Opstellingen Sestao River - Tenerife
Voorbeschouwing Sestao River - Tenerife

Sestao River en Tenerife spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Ocón Arráiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sestao River en Tenerife elkaar treffen in de Copa Del Rey.