Nabeschouwing Sevilla - Barcelona (2-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 10 februari 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Sevilla het woensdag 10 februari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Barcelona (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Kounde, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Rakitic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sevilla.

LIVE Sevilla - Barcelona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Kounde Sevilla 1-0
47' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Alba FC Barcelona
64' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
66' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Escudero Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor S. Escudero Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel L. de Jong voor Y. En Nesyri Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel K. Rekik voor A. Gomez Sevilla
80' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor J. Jordan Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor Suso Sevilla
84' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor A. Vidal Sevilla
85' Wissel FC Barcelona Wissel R. Puig voor Pedri FC Barcelona
85' Doelpunt Sevilla Doelpunt I. Rakitic met assist van O. Torres Sevilla 2-0
90' Wissel FC Barcelona Wissel Trincao voor S. Umtiti FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Barcelona
Opstellingen Sevilla - Barcelona
De opstellingen van Sevilla en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Barcelona

Sevilla en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Barcelona in de Copa Del Rey vond plaats op 30 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sevilla. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.