Nabeschouwing Socuéllamos - Leganés (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 13:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Socuéllamos het woensdag 6 januari 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Paquito Jiménez in Socuéllamos.

Via de Socuéllamos - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Socuéllamos - Leganés (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Socuéllamos en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Gorka Sagues Oscoz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door K. Bua, waarmee Leganés met 0-1 de leiding nam. Leganés vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. de la Fuente op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut moest Leganés verder met een man minder nadat R. Ibanez een rode kaart had gekregen. Het lukte Socuéllamos in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Leganés.

LIVE Socuéllamos - Leganés 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Socuéllamos - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Leganés Doelpunt K. Bua Leganés 0-1
8' Doelpunt Leganés Doelpunt M. de la Fuente Leganés 0-2
25' Wissel Socuéllamos Wissel A. Martinez Escudero voor A. Suarez Socuéllamos
26' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor E. Dominguez Socuéllamos
46' Wissel Leganés Wissel J. Aviles voor D. Ojeda Leganés
50' Wissel Leganés Wissel R. Ibanez voor M. de la Fuente Leganés
63' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor J. Morros Socuéllamos
65' Wissel Socuéllamos Wissel L. Hernaiz Daschner voor A. F. Hernandez S. Socuéllamos
65' Wissel Socuéllamos Wissel P. Pallares voor E. Dominguez Socuéllamos
65' Wissel Socuéllamos Wissel M. Fizesan voor Pepe Delgado Socuéllamos
65' Wissel Leganés Wissel R. Rosales voor K. Bua Leganés
77' Wissel Socuéllamos Wissel J. Santos voor A. Megias Socuéllamos
90' Rode kaart Leganés Rode kaart voor R. Ibanez Leganés
90' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor S. Barreto Socuéllamos
Video hoogtepunten en samenvatting Socuéllamos - Leganés
Opstellingen Socuéllamos - Leganés
De opstellingen van Socuéllamos en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Socuéllamos gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Socuéllamos - Leganés

Socuéllamos en Leganés spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gorka Sagues Oscoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Socuéllamos en Leganés elkaar treffen in de Copa Del Rey.