Nabeschouwing Terrassa - Valencia (2-4) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Terrassa het woensdag 16 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Olímpic de Terrassa in Terrassa.

Via de Terrassa - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Terrassa - Valencia (2-4) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Terrassa en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-4 overwinning voor Valencia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Valencia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Jaume Pascual, waarmee Terrassa met 1-0 de leiding nam. Terrassa vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alex Fernández op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut kreeg Guillem Molina van Valencia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Valencia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Carlos Soler zette Valencia even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández toegekende penalty wist te benutten. In de 89e minuut werd Emilio Lucas van Terrassa met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Valencia met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 91 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat Y. Musah de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte Valencia in de 103e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was Gonçalo Guedes die de 2-3 wist te maken. Even later in de 108e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 2-4 gezet door Gonçalo Guedes van Valencia.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández af en was het Valencia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-4 overwinning.

LIVE Terrassa - Valencia 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Terrassa - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Terrassa Doelpunt Jaume Pascual met assist van Adri Lledó Terrassa 1-0
21' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Guillem Molina Valencia
39' Gele kaart Terrassa Gele kaart voor Adri Lledó Terrassa
46' Wissel Terrassa Wissel A. Mukai voor Jaume Pascual Terrassa
50' Doelpunt Terrassa Doelpunt Alex Fernández Terrassa 2-0
53' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor Guillem Molina Valencia
55' Wissel Valencia Wissel Álex Blanco voor Jason Valencia
55' Wissel Valencia Wissel U. Račić voor K. Koindredi Valencia
61' Wissel Terrassa Wissel A. Miço voor Adri Lledó Terrassa
71' Wissel Valencia Wissel Carlos Soler voor Vicente Esquerdo Valencia
71' Wissel Valencia Wissel Gonçalo Guedes voor D. Cheryshev Valencia
73' Wissel Terrassa Wissel Albert Lopez voor Kilian Villaverde Terrassa
79' Wissel Terrassa Wissel Nono voor Sergi Arranz Terrassa
80' Wissel Terrassa Wissel P. Katsavakis voor Josu Rodríguez Terrassa
83' Penalty Valencia Penalty Carlos Soler Valencia 2-1
86' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor Jesús Vázquez Valencia
89' Rode kaart Terrassa Rode kaart voor Emilio Lucas Terrassa
90' Wissel Terrassa Wissel Marc Muñoz voor A. Mukai Terrassa
91' Doelpunt Valencia Doelpunt Y. Musah met assist van Carlos Soler Valencia 2-2
103' Doelpunt Valencia Doelpunt Gonçalo Guedes met assist van Álex Blanco Valencia 2-3
108' Doelpunt Valencia Doelpunt Gonçalo Guedes met assist van Sobrino Valencia 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Terrassa - Valencia
Opstellingen Terrassa - Valencia
De opstellingen van Terrassa en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Terrassa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Terrassa - Valencia

Terrassa en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Terrassa en Valencia elkaar treffen in de Copa Del Rey.